Bugun...


Bodrum Türkbükü’nde köpekler yine zehirlendi, camiden anonslar yapılmaya başlandı
Tarih: 26-02-2020 07:01:50 Güncelleme: 26-02-2020 11:44:50 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde sosyetenin tatil cenneti Göltürkbükü mahallesinde son iki ayda otuza yakın kedi ve köpeğin zehirlenmesi bugünde 3 sahipli köpeğin zehirlenerek öldürülmesi üzerine camilerden, kedi ve köpeklere sahip çıkılması için anonslar yapılmaya başlandı.

facebook-paylas
Tarih: 26-02-2020 07:01

Bodrum Türkbükü’nde  köpekler  yine zehirlendi, camiden anonslar yapılmaya başlandı

Bodrum Türkbükü’nde  köpekler  yine zehirlendi, camiden anonslar yapılmaya başlandı

 

SAHİPLİ ÜÇ KÖPEK DAHA ZEHİRLENDİ , VAHŞET DEVAM EDİYOR

Muğla’nın Bodrum ilçesinde son iki ay içerisinde sahipli sahipsiz  30’a yakın kedi ve köpeğin zehirlenerek öldürülmesi hayvan severleri isyan ettirdi. Bugünde akşam saatlerine doğru Engin Süt, Nur Bilen Yavuzer’in Balıkçı ı isimli köpeği ile Cihan Kaynar’ın Ütopya ve birde maviş isimli üç sahipli köpek zehirlenerek öldürüldü. Köpeklerin sahipleri zehirlenen köpeklerini Bodrum ve Yalıkavak’ taki veteriner kliniklerine götürdüler ancak köpekler can çekişerek öldü.

 

 

AKŞAM CAMİDEN ANONS YAPILDI KÖPEKLER TOPLANDI..

 

Saat 20.30 sıralarında ise Türkbükü Camii’nden anons yapıldı. Türkbükü cami imamı Ahmet Aygün tarafından yapılan anonsta “Tüm köy halkımıza duyurulur, yaklaşık iki aydır kedi ve köpeklerimiz vahşice zehirlenerek öldürülmüştür, bu zehirlenmeler ve köpek ölümleri ne yazık ki bugünde devam etmiştir, sahipli kedi ve köpeklerin sokağa bırakılmaması ,  sahipsizlerin ise hayvanseverler tarafından kontrol altına alınması önemle rica olunur. Ayrıca duyarlı vatandaşlarımızın bu katliamı yapanları görüp duyar bilirse hemen güvenlik güçlerine haber vermeleri önemle rica olunur” denildi.

Başka Bir Hayat Diliyorum Derneği yönetim kurulu üyesi İnci Kutay “Zehirlenmeler aylardır devam ediyor, jandarma, polis, savcılık sürekli suç duyurusunda bulunuyor, elimiz kolumuz bağlandı, katiller ellerini sallayarak ortalıkta dolaşıyor ve hiç bir şey yapılmıyor, yapılamıyor. Bu konu ile de ilgili güvenlik güçlerine suç duyurusunda bulunduk” dedi. Güvenlik güçleri köpek zehirlenmeleri ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 



HABER VİDEOSU





Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI