Bugun...


Ortakent’de su hattı yine patladı vatandaş feci isyan etti
Tarih: 26-10-2020 08:54:05 Güncelleme: 26-10-2020 15:04:05 + -


Bodrum’un Ortakent Mahallesi Oyder Kavşağı yakınlarında dün gece meydana gelen içme suyu hattı patlaması vatandaşları isyan ettirdi.

facebook-paylas
Tarih: 26-10-2020 08:54

Ortakent’de su hattı yine patladı vatandaş feci isyan etti

 

 

Yaklaşık 45 dakika boşa akan cadde ve sokakları sular altında bırakan patlama anında olayı videoya çeken vatandaşlar MUSKİ ve Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Osman Gürün’e sert tepki gösterdi. Evlerin bahçelerin ve sokakların sular altında kaldığını belirten Lila Esen şunları söyledi.  “Sırf CHP'li diye Osman Gürün'e ikinci dönem için oy verenler, hele de zerre kadar sevmediği, her hizmeti istemeyerek ve en tahripkar şekilde verdiği Bodrum ahalisi. Yarın seçim olsa yine aynı aymazlığı yapar mıydınız? Bu kişinin inadı yüzünden bir sezonluk baraj suyu heba olmuş, yollar delik deşik, langır lungur olmuş, umurunuzda mı, değil mi? Her patlakta tahrip olan asfalt günlerce onarılmıyor, aracınızın ön takımları hasar görüyor, o umurunuzda mı? Bıkıp usanmadınız mı niteliksizlikten? Yıllardır mahkeme sürerken yeniden döşenecek bir hat, Kars'a gider, geri gelirdi. Ben de yıllardır bu lafı etmekten bıktım, ger gelir kısmını bu gece ekledim. Çünkü öyle.Muģla BB başkanı Bodrum'u berbat ediyor. Biraz ses çıkarın” dedi. 

Patlamanın ardından su akışı kesildi. MUSKİ ekipleri iş makinaları ile onarım çalışmalarına başladı.

 

 

VATANDAŞ TEPKİSİNDE HAKSIZMI 

 

Bu arada 6 Ekim tarihinde Torba ‘da ki Rıza Anter Caddesi’nde patlayan su hattı tamir edildikten sonra kaderine terk edildi. Virajda kalan ve toprak olması nedeniyle yolu kapatılarak caddenin tek şeride düşürülmesinden ötürü sürekli tehlike yaşanıyor. 20 Günde 10 metrelik yere asfalt dökülemedi… Vatandaş tepkide haksız mı?

 



HABER VİDEOSU





Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI