Bugun...


Sıcaklık mevsim normallerini aşacak! Afrika sıcakları geliyor
Tarih: 03-07-2020 20:18:05 Güncelleme: 03-07-2020 20:18:05 + -


Yurdun güney, iç ve batı kesimlerinde hava sıcaklıklarının artmaya devam edeceği ve mevsim normallerinin 5 ila 7 derece üzerinde seyredeceği bildirildi.

facebook-paylas
Tarih: 03-07-2020 20:18

Sıcaklık mevsim normallerini aşacak! Afrika sıcakları geliyor

Sıcaklık mevsim normallerini aşacak! Afrika sıcakları geliyor

 

Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre, önümüzdeki bir haftalık süreçte Türkiye’nin, Basra alçak basıncı sebebi ile sıcak havanın etkisinde kalacağı tahmin ediliyor.

Yurdun güney, iç ve batı bölgelerinde mevsim normallerinin birkaç derece üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, yarından itibaren önümüzdeki hafta ortasına kadar daha da artacağı ve mevsim normallerinin 5 ila 7 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

 

52 DERECEYİ GÖSTERDİ

Temmuz ayının ilk günlerinde hava sıcakları, Aydın'da etkili olmaya devam ediyor. Yaz mevsiminin etkisini arttırdığı il genelinde Atatürk Kent Meydanı'ndaki termometre, öğlen saatlerinde 52 dereceyi gösterdi.

Sıcaktan bunalan vatandaşlar, çareyi ağaç gölgelerine sığınmakta buldu. Dışarı çıkan pek çok vatandaşın şapka ve güneş gözlüğü taktığı gözlendi. Termometrelerin 52 dereceyi göstermesini fark eden bazı vatandaşlar da fotoğraf çekmeyi ihmal etmedi.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI