Bugun...


Yalıkavak sahilinde rıhtımın tel çit ile çevrilmesine sert tepki
Tarih: 25-02-2020 21:45:26 Güncelleme: 25-02-2020 21:49:26 + -


Bodrum’un Yealıkavak mahallesinde ki belediye kafetaryanın bulunduğu yerdeki rıhtımın tellerle çevrilip vatandaşa kapatılacak olması vatandaşları isyan ettirdi.

facebook-paylas
Tarih: 25-02-2020 21:45

Yalıkavak sahilinde rıhtımın tel çit ile çevrilmesine sert tepki

YALIKAVAK SAHİLİNDE RIHTIMIN TEL ÇİT İLE ÇEVRİLMESİNE  SERT TEPKİ

 

 

 

BU ÇİRKİNLİĞİ GÖRÜNCE DAYANAMADIM

 

Turizmci Hüseyin Peker “Yalıkavak’ta Balıkçı barınağı etrafına çekilen ve çarşı boyunca devam edeceğini öğrendiğimiz bu çirkinliği gördüğümde dayanamadım!! Muhteşem güzelliğe sahip kıyı şeridini açık bir hapishaneye çevirmeye çalışmak , insanları denizden uzaklaştırmak hangi sözlerle ifade edilebilir? Lütfen aklı selim birileri bu duruma el atabilir mi? Bu duruma ilgisiz kalmayacağından emin olduğumuz herkese şimdiden teşekkürler” dedi.

 

 

HERYER VATANDAŞA KAPATILDI BİR BURASI KALMIŞTI

 

Yalıkavak’ta yaşayan evli ve iki çocuk annesi 54 yaşındaki emekli öğretmen Hasibe Bayrak  “Yaklaşık 20 yıldır burada yaşıyorum rant çoğaldıkça esnaf arsızlaştıkça arsızlaştı, kaldırımlar yollar sahili kapattılar. Peki belediyelere ne oluyor, ya Bodrum ya Muğla belediyesi vatandaşın yürüyüş yaptığı, olta ile balık avladığı güzelim yeri niye telle çeviriyorsun, hapisanemi burası, dünyanın her yerinde bu tür yerler halkın kullanımına açık iken burada CHP’li belediyeler aracılığı ile vatandaşa kapatılıyor, varsa açıklaması olan öğrenelim” dedi.

Muğla Büyükşehir  Belediyesi ve Bodrum Belediyesi’nden konu ile ilgili bir açıklama gelirse kamuoyu ile paylaşacağız.

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI