Bugun...


Sokağa çıkamayan vatandaşa davullu zurnalı moral takviyesi
Tarih: 02-05-2020 12:54:50 Güncelleme: 02-05-2020 12:54:50 + -


Muğla’nın Milas ilçesinde sokağa çıkma yasağı nedeniyle evlerinde kalanlara belediye davul zurna ekibi göndererek oyun havaları ve yöresel türküler çalmaya başladı.

facebook-paylas
Tarih: 02-05-2020 12:54

Sokağa çıkamayan vatandaşa davullu zurnalı moral takviyesi

Sokağa çıkamayan vatandaşa davullu zurnalı moral takviyesi

 

ANTERHABER - Muğla’nın Milas ilçesinde Milas Belediyesi yöresel müzisyenlerden kurduğu davul zurna ekibini sokağa çıkma yasağı nedeniyle evlerinde kalanlara moral amacıyla mahalle mahalle dolaştırıp yöresel oyun ve türküleri seslendirerek eğlendirmeye başladı.

 

 

 

 DAVUL ZURNA EKİBİNİ GÖRENLER OYNAMAYA BAŞLADI

 

Üzerlerine koruyucu elbise giyen davul ve zurnalı ekipler kamyonet kasasında Milas’ı sokak sokak dolaştı. Ege ve Muğla bölgesi ezgileri seslendiren davul zurnalı ekip, vatandaşlara hem  evde kal çağrısında bulundu hem de keyifli anlar yaşattı. Vatandaşlar davul zurna ekibine balkonlardan eşlik etti. Bazıları balkonlarda sosyal mesafeye uyarak dans etti göbek attı.

 

 

 DAVUL ZURNA EKİBİNİ ALKIŞ YAĞMURUNA TUTTULAR

 

Farklı cadde ve sokak güzergahları üzerinde gezerek konser veren davul zurna ekibine  balkon ve pencerelerinden eşlik eden Milaslılar muhteşem görüntüler oluşturdu. Çalınan şarkılarla vatandaşları şenlendiren davul zurna ekibi alkış yağmuruna tutuldu.

 

VATANDAŞIMIZIN MORALİNİ YÜKSEK TUTMAYA ÇALIŞIYORUZ

 CHP’li Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat “Çok zor bir süreçten geçiyoruz. Hem evde kalmaya hem de sağlıklı olmaya çalışan vatandaşlarımızın moralini yüksek tutmaya ihtiyaçlarını en hızlı şekilde karşılamaya çalışıyoruz. Müzik ruhun gıdasıdır derler, bizde halkımıza davul zurna ekibi ile adeta açık hava konseri vererek müziği mahallelerine kadar götürüyoruz, vatandaşımızın uygulamadan memnun olduğunu görmek bizleri sevindirdi” dedi.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI