Bugun...


Carettalar ünlü turizmci Murat Dedeman’ı ölüm yıldönümünde unutmadı
Tarih: 24-07-2020 14:59:45 Güncelleme: 24-07-2020 15:56:45 + -


Geçtiğimiz yıl 68 yaşında yaşamını yitiren Dedeman Holding A.Ş. yönetim kurulu başkanı Murat Dedeman ölüm yıldönümünde Bodrum’da hemen her yıl birlikte yarıştığı ve üyesi olduğu ünlü isimlerinde aralarında bulunduğu Carettalar gurubu tarafından denize çelenk bırakılarak anıldı.

facebook-paylas
Tarih: 24-07-2020 14:59

Carettalar ünlü turizmci Murat Dedeman’ı ölüm yıldönümünde unutmadı

Carettalar ünlü turizmci Murat Dedeman’ı ölüm yıldönümünde unutmadı

ANTERHABER - Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Ali Şen “Murat her türlü sporu yapan, yaşam, doğa, çevre ve deniz tutkunu bir arkadaşımızdı. Yıllarca bu denizlerde birlikte yarıştık, bugün O’nun anısını yaşatmak için yine teknede yine denizlerdeyiz, anısı Gökova’nın maviliklerinde yaşayacak” dedi.

Türk turizminin önemli isimlerinden ve geçtiğimiz yıl bugün 68 yaşında yaşamını yitiren Dedeman Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman , bugün Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Kara Ada açıklarında törenle anıldı.

Maga isimli yata Murat Dedeman’ın fotoğrafının bulunduğu bayrak çekildi.

 

 

CARETTALAR DEDEMAN’I UNUTMADI

Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Ali Şen’in 40 metre uzunluğundaki Maga isimli yatı ile bu sabah Bodrum limanından denize açılan Dedeman’ın yelken yarışmalarında birlikte mücadele ettiği arkadaşları Ali Şen, turizm işletmecisi Sinan Özer, gazeteci Can Pulak, Emekli Tuğamiral Nadir Kınay, Emekli Pilot Haluk Sezener, İş adamı Ali Van, Ünlü Otomotivci İskender Arıoba ve Emekli Muğla Valisi Ahmet Cemil Serhatlı  4 mil uzaklıktaki Kara Ada açıklarına gitti.

 

 

CARETTALAR GURUBU MURAT’IN YADİGARI

Gazeteci Can Pulak yaptığı konuşmada “Murat ile yıllarca birlikte yarıştık . Murat insan sevgisi çok güçlü, bizleri bir araya toplamakta çok candostu bir kardeşimizdi. İlk yıllarda O’na ait Dedeman  isimli yatta hep birlikte yarışıyorduk. Teknemiz çok ağır olduğu için, diğer yatlar yarışı bitirirken biz anca start alabiliyorduk.  Allah’a şükür hiçbir yarışı kazanamadık. O yüzdende Murat’ın isteği ile gurubumuzun adını yavaş ve ağır hareket eden anlamında Carettalar koymuştuk. Carettalar olarak Murat’ın  deniz sevgisini ve tutkusunu yarışmalarda sürdürmeye kararlıyız. Gerek turizme gerekse Türk denizciliğine ve yelken sporuna çok desteği oldu. Murat’ta bir cerattaydı nur içinde yatsın" dedi.

 

DEDEMAN’IN ANILARI GÖKOVA’NIN MAVİLİKLERİNDE YAŞAYACAK

Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Ali Şen  ise “Murat her türlü sporu yapan, yaşam, doğa, çevre ve deniz tutkunu bir arkadaşımızdı. Yıllarca bu denizlerde birlikte yarıştık, bugün O’nun anısını yaşatmak için yine teknede yine denizlerdeyiz, anısı Gökova’nın maviliklerinde yaşayacak. Biz Carettalar olarak aramızdan ayrılan Sadun Boro ağabeylerimizi de unutmayacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından üzerinde Caretta yazan çelenk hep birlikte denize bırakıldı.

 

 

 

 



HABER VİDEOSU





Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI