Bugun...


Haluk Levent Göcek Halkevi’nin açılışında müzik ziyafeti verdi
Tarih: 26-07-2020 22:05:52 Güncelleme: 26-07-2020 22:11:52 + -


Fethiye Belediyesi ekipleri tarafından yapımı tamamlanan Göcek Halk Evi, ünlü sanatçı Haluk Levent'in katılımıyla hizmete açıldı.

facebook-paylas
Tarih: 26-07-2020 22:05

Haluk Levent Göcek Halkevi’nin açılışında müzik ziyafeti verdi

Haluk Levent Göcek Halkevi’nin açılışında müzik ziyafeti verdi

Fethiye Belediyesi ekipleri tarafından yapımı tamamlanan Göcek Halk Evi, ünlü sanatçı Haluk Levent'in katılımıyla hizmete açıldı. 

Göcek Mahallesi İskele Meydanı’nda bulunan, geniş yiyecek - içecek yelpazesi ve uygun fiyatlarıyla vatandaşlara hizmet verecek olan Göcek Halk Evi’nin açılışı, Fethiye Belediye Başkanı CHP' li  Alim Karaca, ünlü sanatçı Haluk Levent, ünlü sanatçı Şükriye Tutkun, meclis üyeleri, ilçe kurum amirleri, STK temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti. Covid-19 nedeniyle tüm hijyen kurallarına uyulan açılış törenine katılan vatandaşlara maske dağıtılarak, sağlık ekipleri tarafında ateş ölçümleri yapıldı.

 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca kısa sürede yapımı tamamlanan Göcek Halk Evi’nin açılışında yaptığı konuşmada şunları söyledi “Çok daha farklı bir organizasyonla sizlerin karşısında olmak isterdik ancak pandemi nedeniyle kısıtlı ve sosyal mesafeyi koruyan bir anlayış içinde, kimseyi riske atmadan bu açılışı gerçekleştiriyoruz. Aylardır dünyanın birçok ülkesi Covid-19’la mücadele ediyor. Bu süreçte Fethiye Belediyesi olarak biz de gece gündüz çalışıyoruz. Sizlerin huzurunda kendini bu süreçte riske atan sağlık personelimize ve belediye personelimize çok teşekkür ederim. Bu zor süreçte insan dostlarına ihtiyaç duyuyor. Biz de tüm vatandaşlarımızın yanındaydık. Ancak bu süreç boyunca bize desteğini esirgemeyen değerli sanatçımız Haluk Levent’e sizlerin huzurunda sonsuz şükranlarımı sunuyorum.”  Dedi.

 

 

Şükriye Tutkun’un sahnesinin ardından sanatçı Haluk Levent sahneye çıkarak misafirlere müzik şöleni yaşattı. Haluk Levent sahneye çıktığında  “Bugün aslında Göcek’e gelemeyecektim, programlara çıkamayacaktım. Çünkü sabah bir cenazemiz vardı. Yıllardır ilgilendiğimiz, kelebek hastası Elfida kızımızı bu sabah kaybettik. Ancak şarkıdaki Elfida değil. Onun adı Beyza Nur’du. Ancak talih onlara aynı ismi vermiş. O kadar tatlı bir çocuktu ki… Ancak bazen sanat böyle bir şeydir. Bir yerde halk bekler, açılış bekler, insanlar bekler ve onları yüz üstü bırakamazsınız. Tüm bunları sineye çekiyoruz. Bu ikinci Elfida yitirişimiz. Bu şarkı da ona gelsin” diyerek, meşhur Elfida şarkısını söyledi. 
Başkan Karaca, ünlü sanatçı Haluk Levent, ilçe protokolü ve vatandaşlar Göcek Halk Evi’nin önüne gelmesinin ardından kurdele kesim töreni gerçekleştirildi. 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI