Bugun...


Kavşak kazasında ölümden döndüler, kavga ettiler, bıçaklar çekildi…
Tarih: 28-10-2020 17:04:21 Güncelleme: 28-10-2020 17:04:21 + -


Bodrum’un Torba Mahallesi Kaynar Kavşağı’nda meydana gelen kaza sonrası kazaya karışan guruplar arasında kavga çıktı, bıçaklar çekildi. Kavganın büyümesini trafik polisleri önledi.

facebook-paylas
Tarih: 28-10-2020 17:04

Kavşak kazasında ölümden döndüler, kavga ettiler, bıçaklar çekildi…

Bodrum’un Torba Mahallesi Kaynar Kavşağı’nda bugün meydana gelen kazada bir kamyonet ile ticari otomobil çarpıştı. Milas istikametinden gelen Abdil Çelik yönetiminde ki  42 FHF 48 plakalı otomobil, Bodrum istikametinden gelerek Kaynar kavşağına girip aniden yola çıktığı iddia edilen Erhan Girmaç’ ın kullandığı 34 UR 2501 plakalı kamyonete sağ tarafından şiddetli biçimde çarptı. Kazada Çelik’in otomlobilinde bulunan 4 işçi ile Girmaç’ın kamyonetinde bulunan iki işçi hafif yaralandı.

Kazanın hemen ardından iki taraf kavgaya tutuştu. Sözlü ve itişmeli kavgaya yakınlarda devam eden bir inşaatdaki işçilerde müdahale edince ortalığın karıştı. Bazı işçilerin bıçak çektiği iddia edildi. Olay yerine gelen Bölge trafik polisleri gerginliği önledi. Kazaya neden olan kavgaya karışan iki sürücü gözaltına alınarak ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü. Kaza sonrası kavşakta trafik kontrollü olarak verilebildi. Hurda haline gelen otomobiller çekici ile bölgeden alındı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI