Bugun...


SU İSALE HATTI BİTEZ'DE BOMBA GİBİ PATLADI
Tarih: 01-05-2020 20:00:00 Güncelleme: 01-05-2020 20:00:00 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Bitez mahallesinde ana cadde patlayan su isale hattı caddenin ortasında dev çukur oluşturdu. Tonlarca içme suyu cadde ve sokaklara aktı.

facebook-paylas
Tarih: 01-05-2020 20:00

SU İSALE HATTI BİTEZ'DE BOMBA GİBİ PATLADI

SU İSALE HATTI BİTEZ'DE BOMBA GİBİ PATLADI

 

ANTERHABER - Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Bitez Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda ki Bodrum Şehir Suyu İsale Hattı akşam  saatlerinde bomba gibi patladı. Caddenin ortasında 4 metre genişliğinde üç metre derinliğinde oluşan dev çukurdan tonlarca içme suyu saatlerce cadde ve sokaklara aktı, Atatürk Balvura’nın büyük bölümü trafiğe kapandı. Bazı ev ve işyerlerini su bastı.

 

 

TONLARCA SU AKTI , ASFALT PARÇALANDI

 

Patlamanın şiddetli gürültüsü ve etkisi ile 15 cm kalınlığındaki asfalt parçalandı, vatandaşlar deprem oluyor sanarak evlerinden çıktı. Şaşkınlıkla nehir gibi caddeye akan suyu gördüklerini belirten evli ve iki çocuk annesi 45 yaşındaki Gülnur Bilge “Evde otururken büyük gürültü ve uğultu geldi, deprem oluyor sandık caddeye baktığımızda tonlarca su çamur ve taşlarla caddeye akıyordu, şok olduk, bu Bitez’de en az 15 defadır oluyor” dedi.

 

 

 

TONLARCA SU AKTI , ONARIM İŞİ BAŞLADI

 

Tonlarca  suyun caddeye ve mandalina bahçelerine yaklaşık 45 dakika boyunca  akmasının ardından Bodrum Belediyesi zabıta ve itfaiye ekipleri müdahale etti. Yol trafiğe kapandı, ardından belediye ekipleri vidanjörlerle tonlarca suyu boşaltarak onarım işlemine başladı.

Suyun patlama anı ve caddelere akması vatandaşların cep telefonları tarafından görüntülendi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Osman Gürün hattın bugünü kadar 2000 defadan fazla patladığını açıklamıştı.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI