Bugun...


Büyükşehirden berber ve kuaförlere anlamlı destek
Tarih: 11-05-2020 15:49:16 Güncelleme: 11-05-2020 15:49:16 + -


Muğla Büyükşehir Belediyesi coronavirüs tedbirleri kapsamında 21 Mart tarihinde kapanan ve 11 Mayıs itibariyle kapılarını yeniden açan berber, kuaför ve güzellik merkezlerini yalnız bırakmadı. Büyükşehir Belediyesi il genelinde bulunan 2 bin adet berber, kuaför ve güzellik merkezi esnafına maske, eldiven, el dezenfektanı ve tek kullanımlık traş önlüğü dağıttı.

facebook-paylas
Tarih: 11-05-2020 15:49

Büyükşehirden berber ve kuaförlere anlamlı destek

Büyükşehirden berber ve kuaförlere anlamlı destek

 

ANTERHABER - Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde berber, kuaför ve güzellik merkezleri hizmetlerinin daha sağlıklı bir ortamda verilmesi amacıyla hijyen paketi dağıttı. İl ve ilçelerde bulunan  2 bin berber, kuaför ve güzellik merkezine maske, eldiven, el dezenfektanı ve tek kullanımlık traş önlüğü desteği verdi.

 

 

GÜRÜN “ESNAFA DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

 

Yaklaşık bir buçuk aydır dükkanları kapalı olan berber, kuaför ve güzellik merkezleri esnafının bugün itibari ile müşterileri ile buluştuğunu ve siftah yaptığını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün hijyen paketleri ile vatandaşların ve esnafın sağlığına küçük bir katkı vermek istediklerini söyleyerek  “11 Mart’tan itibaren coronavirüs ile büyük bir mücadele içindeyiz. 21 Mart’ta kapatılan ve bugün itibari ile iş başı yapan berber ve kuaför esnafımıza Büyükşehir olarak hijyen paketlerimizle bir katkımız olmasını istedik. Bugün dükkanlarını açan uzun zaman sonra siftah yapan esnafımıza hayırlı işler diliyorum. Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak hep birlikte bu günleri geride bırakacağız.” dedi.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI