Bugun...


Bodrum’da su sporları kazası iki çocuk yaralandı
Tarih: 30-07-2020 20:31:43 Güncelleme: 30-07-2020 20:31:43 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün su sporları yapan çocukların bot kaptanın ani hareket etmesi ile muzun devrilmesi sonucu iki çocuk ağır yaralandı.

facebook-paylas
Tarih: 30-07-2020 20:31

Bodrum’da su sporları kazası iki çocuk yaralandı

Bodrum’da su sporları kazası iki çocuk yaralandı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Bitez Mahallesi açıklarında ki Akvaryum Koyu’nda bugün akşam saatlerinde özel bir yattan indirilen ve su sporlarında kullanılan Banana (Muz) denilen aygıtın üzerine binen 8 ve 16 yaşlarındaki çocuklar bir süre sonra bananayı çeken sürat teknesinin kaptanı bir tekneye çok yakın geçerken ani manevra yapınca  çocuklar banana ile birlikte teknenin çapa zincirine çarparak  denize düştü.

B.İ. ve M.İ. isimli kardeşleri kaptanın ve bölgede bulunan denizcilerin denize atlayarak son anda boğulmaktan kurtararak bota aldılar. Bot ile iki mil uzaklıktaki Bitez iskelesinde bekleyen ambulansa nakledilen çocuklar özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

8 yaşındaki B.İ. nin ayak ve belinde kırıklar olduğu , 16 yaşındaki M.İ. nin ise boynundan ve kalçasından yaralandığı belirtilerek tedavi altına alındığı öğrenildi. Sahil güvenlik ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlatırken 32 yaşındaki kaptan Z.Y. nin ifadesine başvurulduğu belirtildi.

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI