Bugun...


Belediye başkanı Aras, maske eldiven taktı, pazarı denetledi..
Tarih: 27-03-2020 14:30:44 Güncelleme: 27-03-2020 15:02:44 + -


Bodrum Belediye Başkanı CHP’li Ahmet Aras Bodrum merkezde kurulan pazarı maske ve eldiven takarak denetledi. Bazı pazarcıların genelgeye uymadığı giysi tezgahlarını açarak satışa sunduğu görüldü.

facebook-paylas
Tarih: 27-03-2020 14:30

Belediye başkanı Aras, maske eldiven taktı, pazarı denetledi..

Belediye başkanı maske, eldiven taktı, pazarı denetledi..

ANTERHABER - Bodrum Belediye Başkanı CHP’li Ahmet Aras Bodrum merkezde kurulan pazarı maske ve eldiven takarak denetledi. Bazı pazarcıların genelgeye uymadığı giysi tezgahlarını açarak satışa sunduğu görüldü.

 

 

3 METRE MESAFEYE UYULMADI, GİYSİ TEZGAHLARI AÇILDI.

 

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Belediye Başkanı Ahmet Aras maske ve eldiven takarak zabıta ekipleri ile Pazar yerleri için yeni yayınlanan genelgeye uyup uymadığını denetledi. Birçok pazarcının ürünlerini paketleyerek satışa sunduğu görülürken 3 metre mesafe kuralına uyulmadığı, bazı giysi tezgahlarının da açıldığı görüldü.

32 kişilik bir ekip ile denetim ve hijyen çalışmalarının devam ettiğini belirten Aras “Bugün Pazar yeri kurulmadan önce tüm alanı dezenfekte ettik. Vatandaşları kontrollü olarak Pazar yerine alıyoruz, esnafımızın yüzde 90’ nı kurallara uyuyor, kurallara uymayanları ise ciddi şekilde uyarıyoruz. Salgın çok hızlı yayılıyor, çok dikkatli ve titiz olmalıyız” dedi.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI