Bugun...



Yalıkavak kadın hentbol takımı İtalya'ya gitti

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) tarafından düzenlenen 2023-2024 sezonu Kadınlar Avrupa Kupası karşılaşmaları için eylül ayında Portekiz'in ADA Sao Pedro do Sul takımı ile yaptığı her iki karşılaşma sonunda bir üst tura kalan Yalıkavak kadın hentbol takımı İtalya’ya gitti.

facebook-paylas
Tarih: 08-11-2023 18:20

Yalıkavak kadın hentbol takımı İtalya'ya gitti

Hentbol takımı kupaya giden yolda İtalya’nın SSV Brixen Sudtirol takımı ile ilk karşılaşmasını 11 Kasım Cumartesi günü saat 19:00’da gerçekleştirecek.Maç öncesi bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Mehmet Esen, Avrupa Kupası için zorlu bir mücadelenin kendilerini beklediğini söyledi.

 

ZORLU BİR MAÇA ÇIKACAĞIZ

Mehmet Esen "Avrupa kupasında zorlu bir maça çıkacağız. İtalya liginin lideri ve formda takımı Brixen karşısında Bodrum'da oynanacak olan rövanşa avantajlı skorla çıkmak istiyoruz. Rakibimiz İtalya liginde lider olsa da, bizler de teknik kadromuza ve sporcularımıza güveniyoruz. Bodrum'u ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. “ dedi.Kulüp as başkanı Selim Yıldız da İtalya, Brixen’den gururla döneceklerini belirterek “Şimdiye kadar kızlarımız hep bize gurur yaşattı.  Bixen karşısında yine Bodrum'a gurur yaşatacaklardır. Buna inanıyorum." Dedi.

Kendilerini oldukça zor bir haftanın beklediğini belirten Antrenör Kıvanç Özcan, 8 haftada 3 karşılaşma oynayacaklarını, daha önce de takım olarak Avrupa Kupalarında bu yollardan geçtiklerini ve yine aynı şekilde daha iyi sonuçlar almalarının mümkün olduğunu dile getirdi.

 

 

RAKİP İTALYA ŞAMPİYONU

Özcan “Avrupa kupası üçüncü tur maçı için yarın İtalya ya gidiyoruz. Hazırlıklarımızı maç için tamamlıyoruz, Rakibimiz İtalya şampiyonu. O nedenle kolay bir maç olmayacak. Tek hedefimiz oradan iyi bir sonuçla dönüp 19 Kasımda kendi evimizde oynayacağımız maça avantajlı olarak gelmek. Bu şekilde bu kupada son 16 takım arasında olmak istiyoruz. Oyuncularımıza güveniyoruz. Onlar böyle maçları oynamaya alışkın, Umarım her şey istediğimiz gibi geçer. Hem 14 Kasım’da kendi evimizde oynayacağımız Bursa BBSK lig maçında hem de Brixen ile 19 Kasım da oynayacağımız rövanş maçında, tüm Bodrumluları bizleri desteklemek için salonda olmalarını bekliyoruz.”

 

ADA Sao Pedro do Sul




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI