Bugun...



Yalıkavak hentbol takım Portekiz temsilcisi ile karşılaşacak

Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) tarafından düzenlenen 2023-2024 sezonu Kadınlar Avrupa Kupası karşılaşmaları için 23 Eylül’de evinde, Portekiz'in ADA Sao Pedro do Sul takımı ile karşılaşacak.

facebook-paylas
Tarih: 19-09-2023 16:42

Yalıkavak hentbol takım Portekiz temsilcisi ile karşılaşacak

Avrupa Kupası için oynayacakları karşılaşma için oldukça sıkı bir antrenman programı yaptıklarını belirten Armada Praksis Yalıkavak Spor Antrenörü Kıvanç Özcan, maçın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek“THF Süper Ligi’nde takım olarak oldukça iyi bir ivme ile yolumuza devam ediyoruz. Önce Türkiye Kupası, ardından da Süper Kupayı almamız hem yönetimin hem de takımın motivasyonunu oldukça yüksek tutuyor. Avrupa Kupası kapsamında karşılaşacağımız rakip oldukça güçlü bir rakip. O nedenle sıkı bir antrenman programı ile karşılaşmaya hazırlanıyoruz. İki maçı da evimizde oynayacak olmamız bizim için büyük avantaj. Bu avantajı değerlendirerek maçların ikisini de kazanmak ve bir üst tura çıkmak öncelikli hedefimiz. Her iki maçta da Bodrum desteğini almak bizim için önemli. O nedenle buradan bir çağrıda bulunarak, Bodrum’da yaşayan sporseverleri bu heyecanlı ve çekişmeli geçecek olan maçta Denzin Kızlarına destek olmaya davet ediyorum.” Dedi.

 Yalıkavak hentbol takımı  23 – 24 Eylül tarihlerinde saat 17.00’de gerçekleşecek olan maçın girişlerinin ücretsiz olacağı açıklandı.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI