Bugun...



Yahşi Tenis Kulübü’nde Pizza ve Şarap tanıtımı yapıldı

Yıllardır tenis severleri ağırlayan Yahşi Tenis Kulübünde geçtiğimiz pazar İtalyan günü yaşandı. İtalya'dan ithal edilen şaraplarla kulübün içinde açılan İtalyan mutfağı ile Pizza tanıtımı yapıldı.

facebook-paylas
Tarih: 14-11-2023 18:29

Yahşi Tenis Kulübü’nde Pizza ve Şarap tanıtımı yapıldı

Ahmet Kokala, Nihal Kokala ve  İdem Tokgöz tarafından işletilmeye başlayan Yahşi Tenis Kulübünde Rakket Pizza adıyla İtalyan pizzaları ve Egenin nefis mezelerini misafirlerine sunmaya başladılar.

Geçtiğimiz Pazar günü A Mutfağın organizasyonunda hem İtalyan pizzalarını hemde İtalyan Şaraplarını tanıtan Ahmet Kokala, Nihal Kokala ve  İdem Tokgöz, “Amacımız işetmesini yeni aldığımız Yahşi Tenis Kulübünde, misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak.” dediler.Ortağı ile birlikte İtalyan’dan en iyi şarapları Türkiye’ye ithal eden Meryem Azizli, tanıtım yaparken, “Amacım bu ekonomik ortamda hem en kaliteli hemde en ucuz şarapları Türkiye’ye getirmekti. Tanıtıma Bodrum’dan başladık. İtalyan pizzalarıyla şarabımızın tadımını yaptırdık. Beğenler hemen sipariş vermek istediler. A Mutfağın sahibi Mehmet Savaş ve Rakket Pizza’nın sahiplerine teşekkür ederiz.” diye konuştu.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI