Bugun...



Yağmurla çamur yağdı, görüntü korkuttu, evden çıkmayın uyarısı geldi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün öğle saatlerinden itibaren başlayan fırtına ile birlikte güneyden gelen toz bulutları çamur olup kentin üzerine yağdı. Havanın renginin değiştiği ilçede otomobiller yağmurla birlikte yağan çamura büründü.

facebook-paylas
Güncelleme: 19-04-2021 16:31:45 Tarih: 18-04-2021 10:16

Yağmurla çamur yağdı, görüntü korkuttu, evden çıkmayın uyarısı geldi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün öğle saatlerinden itibarden başlayan şiddetli fırtına ile Güney Afrika üzerinden taşındığı belirtilen toz bulutları kentte yaşamı kabusa dönüştürdü. Aralıklarla yağan yağmurla birlikte toz bulutlarının çamur olarak kentin üzerine yağdığı görüldü

 

GÜNDÜZ GECEYE DÖNDÜ, YAĞMURLA ÇAMUR YAĞDI

 

Bodrum’da dün akşam saatlerinden itibaren şiddetli rüzgarlarla birlikte yağan yağmur havadaki toz ile birleşerek çamur olarak ev ve otomobillerin üzerine düştüğü havanın birden kararak gece gibi olması kameralara yansıdı. Otomobillerin çamur olduğunu Bodrum’un beyaz binalarının ise neredeyse kahverengiye dönüştüğünü gören vatandaşlar şaşkına döndü.

 

 

 EVDEN ÇIKMAYIN UYARISI

 

Hacettepe Üniversitesi Çevre Mühendisliği emekli öğretim üyelerinden Kimyager ve Deniz Bilimci Prof. Dr. Ahmet Cemal Saydam, ciddi uyarılarda bulundu. Saydam yaptığı açıklamada “Bugün yarın evdeyiz. Evi de pek havalandırmıyoruz. Kalabalıklardan kaçıyoruz. Sosyal mesafeyi olabildiğince açıyoruz. Bu uzun toz taşınımın Covid-19 cası şöyle olabilir..23-26 Nisanda yeni vaka sayısında tarihi rekora imza atabiliriz. Bugün yarın da maalesef kayıplarımız rekor kıracak” dedi.

 

 

 

 


 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI