Bugun...



Uğurcan'ı ölümden kaskı kurtardı

Bodrum’da bugün akşam saatlerinde otomobilin çarptığı motosikletli sürücüsü genç kaldırımda sürüklendi. Kolundan bacağından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan genci ölümden kaskı kurtardı.

facebook-paylas
Güncelleme: 14-04-2022 20:55:34 Tarih: 14-04-2022 20:50

Uğurcan'ı ölümden kaskı kurtardı

Bodrum yokuşbaşı Mahallesi Lise Kavşağı yakınlarında bugün akşam saatlerinde meydana gelen kazada Gümbet’ten Bodrum’a seyir halinde olan T.M. yönetimindeki 48 AGG 334 plakalı otomobil birden direksiyonu kırarak sağ tarafında seyretmekte olan 19 yaşındaki Uğurcan Kölemen’in kullandığı  48 ACS 711 plakalı motosiklete yandan çarptı.

 

KADIN SÜRÜCÜ BÜYÜK ŞOK YAŞADI

Kölemen çarpmanın etkisi ile önce kaldırıma çarptı, ardından motosiklet ile yuvarlandı. Kaldırım kenarındaki duvara çarparak durabilen Kölemen yaralanırken kadın sürücü T.K. olayın ardından büyük şok yaşadı. T.K. “Sağa yanaşmak istedim ancak aynaya bakmadım birden motosikletliye çarptım, kazaya neden oldum, çok üzgünüm, Allah’tan kaskı vardı önemli bir şey olmadı” diye konuştu.

 

 

YAŞIYORSAM KASKIM SAYESİNDE

Olay yerine gelen arkadaşlarının çağırdığı ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılan sağ kolu, bacağıve belinden yaralanan Kölemen ise “Beni kaskım kurtardı düştükten sonra kafamı çarptım, kadın sürücü birden direksiyonu sağa çarptı aynasının olduğu yerden bana çarpıp kaldırıma savurdu, şok oldum, yaşıyorsam kaskım sayesinde” diye konuştu. Kölemen tedavi altına alındı, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI