Bugun...



TÜRSAB BAŞKANLIĞINI FİRUZ BAĞLIKAYA KAZANDI

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, birliğin 25. Olağan Genel Kurulu'nun açılışında, ''TÜRSAB bu gücünü korudukça mesleğimize - seyahat acentacılığına yapılan saldırılara boyun eğmeyeceğiz. Biz bir arada olduğumuz sürece emeğimize ve ekmeğimize uzanan elleri mutlaka durduracağız'' dedi. Resmi olmayan sonuçlara göre seçimi Bağlıkaya farklı kazandı

facebook-paylas
Tarih: 27-11-2022 23:11

TÜRSAB BAŞKANLIĞINI FİRUZ BAĞLIKAYA KAZANDI

TÜRSAB 25. Olağan Genel Kurulu Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde başladı. Kongreye,  Turizm eski bakanı Bahattin Yücel,  milletvekilleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel yılmaz  ve  siyasi partilerin temsilcileri, Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Oya Narin, Türkiye Otelciler Birliği Başkanı Müberra Eresin, TÜROFED Başkan Yardımcısı Yakup Dinler, İRO Başkanı Hüseyin Özgür Özaltun ve IATA Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda TÖSHİD Başkanı Mehmet Nane de katıldı.

 

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, genel kurulun açılışında,  dünyanın en büyük iki turizm meslek örgütünden biri olan TÜRSAB'ın 50. yılında 25. genel kurulunu yaptığını anımsattı. Bağlıkaya, ''Türkiye’nin her köşesinden binlerce seyahat acentacısı  genel kurulumuza katılarak sorumluluk üstleniyor ve kurumuna sahip çıkıyor. Maalesef birliğimizin ellinci yılında Türkiye'de varlıkları yüz yıla yaklaşan seyahat acentalarının önemini anlatmak zorunda olduğumuz günleri yaşıyoruz'' dedi.

TÜRSAB'ın 50. yılında  Türkiye'de varlıkları yüz yıla yaklaşan seyahat acentalarının önemini anlatmak zorunda oldukları günleri yaşadıklarını ifade eden Bağlıkaya, '' Herşeye rağmen turizm hareketlerini organize eden, turizm hizmetlerini birleştirip bir ürün haline getiren, pazarlayan, operasyonunu gerçekleştiren seyahat acentaları ülkemizin muassır medeniyet yolculuğunda yerlerini alın terleri ile almıştır'' diye konuştu.

 

 

Pandemi sonrasında dünyanın her yerinde adeta bir seyahat çılgınlığı yaşandığını belirten Bağlıkaya Türkiye'nin de bu artıştan hakkettiği kadar olmasa da bir pay aldığını, 2022'deki turizm geliri artışında ülke olarak rakiplerin çok gerisinde kaldıklarını bildirdi.

''Birliğimizin gücü ve geleceği için işini gücünü, ailesini bırakıp ülkemizin her köşesinden yollara düşüp buraya gelen sizlersiniz'' diyen Bağlıkaya, ''TÜRSAB bu gücünü korudukça mesleğimize - seyahat acentacılığına yapılan saldırılara boyun eğmeyeceğiz. Biz bir arada olduğumuz sürece emeğimize ve ekmeğimize uzanan elleri mutlaka durduracağız. Bizi bir arada tutan birliğimiz TÜRSAB'ın etrafında gücümüzü ortaya koyacağız'' şeklinde konuştu.

 

TÜRSAB BODRUM’DAN BAĞLIKAYA’NIN KAZANDIĞI AÇIKLANDI

TÜRSAB 25. Olağan Genel Kurulu geçici seçim sonuçları açıklanmıştır.

Beşiktaş İlçe Seçim Kurulu'nun gönderdiği sonuçlara göre Başkanlık yarışını 2302 oy alarak yeniden Firuz B. Bağlıkaya kazanmıştır.

Başkanlık yarışındaki diğer adaylar ve oy oranları ise şu şekildedir

Ali Bilir 1193 oy,

Bilal Korkmaz 328 oy,

Eyüp Kartal 53 oy.

Kesin seçim sonuçları ayrıca duyurulacaktır.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI