Bugun...



Trafik polislerine kabus yaşatan vidanjör şoförü gözaltına alındı

Bodrum’un Kumbahçe Mahallesi’nde meydana gelen olayda trafik polisinin evraklarını istediği vidanjör şoförü kabus yaşattı. Polislere küfür ve hakaret ettiği iddia edilen şoför gözaltına alınmaya çalışınca direndi, arbede yaşandı.

facebook-paylas
Güncelleme: 18-08-2022 20:36:56 Tarih: 18-08-2022 12:21

Trafik polislerine kabus yaşatan vidanjör şoförü gözaltına alındı

Bodrum’un Kumbahçe Mahallesi Paşatarlası Sokak’taki Öğretmen Evi’nin önünde saat 09.30 sıralarında meydana gelen olayda 48 ABT 110 plakalı vidanjörün sürücüsü A.Y. polisler tarafından durduruldu. Evrakları istenen sürücü ile polisler arasında bilinmeyen neden ile tartışma çıktı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre polislere hakaret ve küfür ettiği belirtilen A.Y. gözaltına alınmak istenince arbede yaşandı. Trafik polislerinin takviye ekip istemesi üzerine olay yerine çok sayıda çelik kuvvet ekibi yönlendirildi.

Gözaltına alınan A.Y. ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. A.Y.’nin kullandığı vidanjör ise uzun süre bulunduğu yerde kaldı.

 

ASIL MAĞDUR BENİM

Vidanjör şoförü ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Şoför anterhaber.com'a yaptığı açıklamada "Asıl mağdur benim, arıtmada çalışanlar trafik polislerine bana yaptırım uygulanması için baskı yapıyorlar. Trafik poliside beni durdurmak istemiş, ben duymadım sonra beni durdurdular. ters istikamette gidiyorsun dediler. Oysaki İçmeler tarafına gidecektim ama zeki Müren Caddesi'nin girişinde AYDEM'in alt yapı çalışmaları nedeniyye trafik Paşatarlasına doğru verilmiş bende o yolu takip ettim, polislerede bu yola işaretleri takip ederek geldiğimi söyledim,, ehliyetimi istediler, verdim, e - devlet şifremide istediler ne egerek varki diye itiraz edince polislerle aramızda arbade çıktı, sonra beni gözaltına aldılar, ekmeğimiz peşinde olan insanlarız, ama bizimde bir sinir, psikolojik sınırımız var, hep suçlu olarak bizi görmekten vazgeçsinler"diyerek kendisine haksız yapıldığı iddiasında bulundu.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI