Bugun...



Torba'da çöp yakarken ormanı yakıyorlardı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde moloz döküm alanındaki çöpleri yakarken işçilerin kaçırdığı alevler ormanı yakıyordu. İş makinaları ile itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın ormana sıçramadan önlendi.

facebook-paylas
Tarih: 15-05-2021 17:29

Torba'da çöp yakarken ormanı yakıyorlardı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Torba Mahallesi’ndeki ormanlık alan kenarındaki moloz döküm alanında işçilerin yaktığı çöpler rüzgarın etkisi ile hızla büyüdü. Moloz döküm alanındaki diğer çöplerin tutuşması üzerine yangın büyüdü. Bodrum-İzmir karayolundan geçenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kızılağaç ormanlarının içerisinde bulunan moloz döküm alanında yangının büyümesi üzerine işçiler iş makinaları ile toprak atarak yangını söndürmeye çalıştı, ardından itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Yaklaşık bir saatte güçlükle kontrol altına alınan yangının ormanlık alana sıçramasının son anda önlendiğini belirten 45 yaşındaki Cevdet Bilecik “Hava rüzgarlı moloz anından aniden alevler yükseldi, söndürmek için mücadele ettik ama rüzgar fazlaydı hızla büyüdü, iş makinaları ile önlem alınmaya çalışırken itfaiyede zamanında gelip müdahale etti, alanın etrafı asırlık çam ağaç ağaçları ile kaplı, faciadan dönüldü” diye konuştu.

 

 

 



HABER VİDEOSU





Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI