Bugun...



Tayland’da bacağı kesildikten sonra Bodrum’a dönen ünlü perküsyon ustası Serdar Uygun yaşamını yitirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşarken 5 yıl önce Taylan’da giderek müzik yaşamını sürdüren 61 yaşındaki perküsyon ustası ve müzisyen Serdar Uygun’un sağ bacağı kesilmişti. Ünlü müzisyen Selçuk Alagöz’ün eşi Birsen Alagöz tarafından Uygun Tayland’dan Bodrum’a getirilmişti. Uygun bu sabaha karşı yaşamını yitirdi.

facebook-paylas
Tarih: 27-04-2022 16:35

Tayland’da bacağı kesildikten sonra Bodrum’a dönen ünlü perküsyon ustası Serdar Uygun yaşamını yitirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşarken 5 yıl önce tatil için gittiği Tayland’da müzik için teklif alarak yerleşen ünlü perküsyon ustası sanatçı 61 yaşındaki Serdar Uygun’un eylül 2021’de aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı.

 

ABLASI BÖBREĞİNİ VERMİŞTİ

Ünlü sanatçı Selçuk Alagöz ve Rana Alagöz ile birlikte yıllarca müzik yapan ve ardından yerleştiği Bodrum’dan Tayland’daki Surat Thani Adası’na giderek müzik yaşamını orada sürdüren Serdar Uygun’un kaldırıldığı hastanede bir bacağı kesilmişti. Pandemi dönemi nedeniyle daha öncede kardeşine böbreğini veren abla Birsen Alagöz’ün Tayland’a giderek Bodrum’un Turgutreis Mahallesi’ndeki evine getirdiği Serdar Uygun bugün tedavi gördüğü hastanenin yoğun bakım ünitesinde yaşamını yitirdi.

 

 Serdar Uygun ve ablası Birsen Alagöz

 

DÜŞÜP BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞ

 Selçuk Alagöz ise yaptığı açıklamada “Eşimin kardeşi ile birlikte yaklaşık 45 yıldır birlikte müzik yapıyorduk. Sağ bacağında aniden kangren tespit edilmiş ve vücuda yayılmaması için bacağını kesmek zorunda kalmışlardı. Bizde Serdar’ı eşim ile alıp Bodrum’a getirmiştik. Üç hafta önce evde ayağa kalkarken düşüp kafasını çarpmış beyin kanaması geçirmişti. Muğla Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakımındaydı, ayağının kesilmesi nedeniyle müzik yapamıyordu, çok üzgündü. Bu sabaha karşıda geçirdiği beyin kanamasına bağlı olarak yaşamını yitirdi” dedi. Ünlü perküsyon ustası Serdar Uygun yarın Bodrum’un Turgutreis Mahallesi Merkez Camii’nde kılınacak öle namazının ardından Turgutreis Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

 

 

 

Selçuk Alagöz eşi Birsen Alagöz




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI