Bugun...



Sokak köpeğinin saldırdığı kurye ölümden döndü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sokak köpeğinin saldırdığı motosikletli kurye ölümden döndü. Kuduz aşısı tedavisine başlanan kurya daha öncede başkalarına saldırdığı tespit edilen köpeğin karantinaya alınması için ilgili birimler başvurduğunu söyledi. Ateş köpeğin karantinaya alınabilmesi için yetkililerin o köpeğin kendisini ısırdığını kanıtlamasını istediğini belirterek tepki gösterdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 28-04-2022 11:32:15 Tarih: 27-04-2022 14:25

Sokak köpeğinin saldırdığı kurye ölümden döndü

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Konacık Mahallesi’ndeki Kale Konut sitesinde yaşayan evli ve iki çocuk babası motosikletli kurye 48 yaşındaki Mehmet Ateş evine gitmek için siteye girdiği sırada arkasından gelen sokak köpeği tarafından sağ bacağından ısırıldı.

Yere düşen ve kanlar içerisinde kalan Ateş kendi gayreti ile köpekten kurtulabildiğini belirterek, ardından Bodrum Devlet Hastanesi’ne gitti. Ateş’e kuduz aşısı yapılıp tedavisine başlandı. 4 adet daha kuduz aşısı olacağını belirten Ateş “Görevimiz gereği sitelere girip çıkıyoruz, bu köpeği daha önce başkalarına saldırırken görmüştüm, vatandaşlar yakalanamadığı için aşısı olmadığını söylüyorlar, bu kezde arkamdan sessizce gelip bacağımdan ısırdı, korku ve endişe içerisindeyim belediyenin ilgili birimlerine müracaat ederek sahipsiz sokak köpeğinin yakalanarak karantinaya alınmasını istedim, en azından başkalarının ısırılması önlenmiş olur” dedi.

 

 

KÖPEĞİN BENİ ISIRDIĞINI KANITLAMAM GEREKİRMİŞ

Ateş köpeğin acilen karantinaya alınmasını çünkü aşılarının olup olmadığının bilinmediğini belirterek 2Belediyenin ilgili birimlerine ulaştım, Ahmet Aras’a direk mesaj çektim, CHP genel merkezine durumu ilettim, bana yetkili olduklarını söyleyenler, köpeğin beni ısırdığını ispatlamam gerektiğini ardından köpeğin karantinaya alınabileceğini söylediler. Şok içindeyim beni ısıran köpeği ben gördüm, köpeğin ısırmasının belgesimi olur. Bu nasıl düşüncedir. O köpek gidip bir başkasını ısırırsa bunun sorumlusu kim olur” ifadelerini kullandı.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI