Bugun...



Sokak hayvanlarının annesi Yüksel öğretmen yaşamını yitirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşamını sürdüren ve sokak hayvanlarının annesi olarak bilinen emekli öğretmen Yüksel Pamil yaşamını yitirdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 06-08-2021 23:54:05 Tarih: 06-08-2021 16:58

Sokak hayvanlarının annesi Yüksel öğretmen yaşamını yitirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Umurca Mahallesi’nde yaşayan Bodrum Hayvan Hakları Derneği’nin kurucusu ve üyesi 77 yaşındaki emekli öğretmen Yüksel Pamil yaşadığı evde tansiyonun düşmesi sonucu ağırlaştı. Yakınlarının çağırdığı ambulans ile hastaneye kaldırılan Pamil tedavi altına alındı. Yaklaşık 45 yıldır Bodrum’daki sokak hayvanları için, kermes, toplantı ve etkinlikler düzenleyerek destek veren Yüksel Pamil öğretmenin ani ölümü hayvanseverleri derin üzüntüye boğdu.

 

SİYASAL PARTİLERDEDE GÖREV ALDI

 

Türkiye İşçi Partisi üyesi ardından Sosyalist Birlik Partisi Bodrum ilçe başkanlığı ve son olarak Özgürlük ve Demokrasi Partisi yönetiminde görev alan Yüksel Pamil’in cenazesinin yarın saat 11.00’de Umurca Camii’nde düzenlenecek törenin ardından Kızılağaç Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

Bodrum Hayvan Hakları Derneği Başkanı Füsun Uslu “Yüksel hocamız hem derneğimizin kurulmasında büyük rol oynadı, hemde son nefesine kadar sokak hayvanlarına destek verdi. Ani ölümü bizleri çok derinden üzdü, o sokak hayvanlarımızın annesiydi, verdiği mücadeleyi asla unutmayacağız” diye konuştu.

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI