Bugun...



Şiddetli lodos sahilleri çöplüğe çevirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde iki gündür süren şiddetli lodos plajları çöplüğü çevirdi. Bu sabah saatlerinde yürüyüşe giden tatilciler ve Bodrumlular lodos ile birlikte denizden karaya sürüklene atık maddeleri görünce şoke oldu. Bazı aileler sahildeki çöpleri topladı.

facebook-paylas
Tarih: 23-04-2024 12:26

Şiddetli lodos sahilleri çöplüğe çevirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde iki gündür süren şiddetli lodos nedeniyle Bodrum şehir merkezindeki Gümbet, Ortakent ve Akyarlar plajları dalgalarla birlikte karaya sürüklenen atıklarla doldu.

NE BULDULARSA DENİZE ATMIŞLAR, DENİZİ ÇÖPLÜK YAPMIŞLAR

 Mavi bayraklı plajlarda karaya vuran, havlu, şezlong, pet su ve meşrubat şişeleri, halı, plastik pis su boruları , tişört, pantolon atıklarını sabah yürüyüşe çıkan aileler ve turistler görünce şoke oldu. Plajın çöplerle dolduğunu gören bazı aileler çocuklarıyla birlikte atıkları topladı.

DOĞA ANA KENDİSİNE ATILANLARI GERİ VERDİ

Evli ve bir çocuk annesi Nilüfer Demir “İki gündür devam eden şiddetli lodosta denize atılan ne varsa dalgalarla sahile vurmuş. Sabah plajı görünce şoke olduk. Atıkların hepsi insan eliyle atılan maddeler, cennet koylar böyle çöplüğe dönüyor. Doğa ana atılan çöpleri geri iade etti” dedi.

 



Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ÇEVRE Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI