Bugun...



Seda Sayan'ın eniştesi Milas'ta geçirdiği kazada ağır yaralandı

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Ören beldesinde yaşayan Seda Sayan’ın eniştesi Coşkun yıldız bugün akşam saatlerinde kaza geçirdi. Yıldız’ın ağır yaralanmasına neden olan sürücü göz altına alındı.

facebook-paylas
Güncelleme: 09-02-2021 21:47:32 Tarih: 09-02-2021 21:36

Seda Sayan'ın eniştesi Milas'ta geçirdiği kazada ağır yaralandı

 

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Ören Mahallesi’nde yaşayan ünlü sanatçı Seda Sayan’ın ablası Nursel Yıldız’ın eşi Coşkun Yıldız bugün akşam saatlerinde evinden alışveriş için elektrikli motosikleti ile bir markete gitti. Alışverişini tamamlayan Yıldız eve dönerken arkadan gelen bir sürücünün otomobili ile çarpması sonucu ağır yaralandı.

Yıldız vatandaşların çağırdığı ambulans ile Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kafa travması geçirdiği tespit edilen Yıldız’ın ambulans ile Bodrum’daki özel bir hastaneye sevk edilmesinin beklendiği belirtildi.

Ören’de yaşayan Yıldız’ın arkadaşlarından Celal Altınay anterhaber.com'a  yaptığı açıklamada “Coşkun abi akşamüstü markete geldi , alışverişini yapıp nöderken kullandığı elektrikli motosiklete termik santralde çalışan bir kadın sürücünün otomobili ile çarpması sonucu ağır yaralandı. Milas’a hastaneye kaldırıldı, durumunun ağır olduğunu öğrendik. Allah acil şifalar versin” dedi.

Jandarmanın otomobil sürücüsünü gözaltına alarak Ören Jandarma Karakolu’na götürdüğü öğrenildi. seda Sayan ablası Nursel Yıldız ve eniştesi Coşkun Yıldız ile iki yıl önce Ören Mahallesi'nde villa ve restoran alıp yerleşmişti.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI