Bugun...



Sağlık çalışanları anısına 550 fidan dikildi

Adalet Bakanlığı'nca, Dünya Sağlık Haftası dolayısıyla görevleri başında şehit olan ve pandemi sürecinde vefat eden sağlık çalışanlarının anısını yaşatmak için Torba Mahallesi’nde 550 fidan dikildi.

facebook-paylas
Tarih: 12-04-2021 21:32

Sağlık çalışanları anısına 550 fidan dikildi

Adalet Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı işbirliğinde  Dünya Sağlık Haftası kapsamında pandemi sürecinde yaşamını yitiren ve görevi başında şehit olan sağlık çalışanları anısına fidan dikimi yapıldı.

 Torba Mahallesi Kaynar mevkisi nde gerçekleştirilen fidan dikimine  Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Şükrü Arslan, Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi Ve Adalet Komisyonu Başkanı Serhat Işık, Bodrum Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Oğuz Şahin ve kurum personelleri ile mahkemelerce hakkında denetimli serbestlik tedbiri kararı verilen gönüllü yükümlüler katıldı.

Ahmet Aras “Pandeminin başından beri birçok sağlık çalışanımızı kaybettik. Onlara minnet ve şükran duyuyoruz. Onların insanların hayatlarını kurtarmaya çalışmaları burada bir ağaç dikimi ile taçlandırılıyor. Burada diktiğimiz ağaçlar, kaybettiğimiz canlar anısına kadar yaşayacak” dedi. 

Bodrum Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Oğuz Şahin “Sağlık çalışanları ön cephede bu mücadeleyi veriyor. Şehitlerimize Allah’tan rahmet şu anda tedavi görenlere de acil şifalar diliyorum. Bu etkinlik iyi bit etkinlik oldu. Yıllar geçse de bu sahaya gelenler bu çabayı hatırlayacaklardır” dedi. 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ÇEVRE Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI