Bugun...


YAŞAR ANTER: TEŞEKKÜRLER ARAS, ATEŞ, KAYNAR, TOSUN VE ÜNLÜ….
Tarih: 12-03-2019 20:55:17 Güncelleme: 12-03-2019 21:12:17 + -


Seçim yarışı başladı, süre azaldı, heyecan arttı , tansiyon yükseldi. Buna rağmen adaylar istifini , tarzlarını bozmadı … Neredeyse 24 saat seçmenin ayağına giderek projelerini anlatmaya devam ediyorlar.

facebook-paylas
Tarih: 12-03-2019 20:55

YAŞAR ANTER: TEŞEKKÜRLER ARAS, ATEŞ,  KAYNAR, TOSUN VE ÜNLÜ….

YAŞAR ANTER: TEŞEKKÜRLER ARAS, ATEŞ,  KAYNAR, TOSUN VE ÜNLÜ….

Seçim yarışı başladı, süre azaldı, heyecan arttı ,  tansiyon yükseldi. Buna rağmen adaylar istifini , tarzlarını bozmadı … Neredeyse 24 saat seçmenin ayağına giderek projelerini anlatmaya devam ediyorlar. Gümbet’ten Bitez’ e giderken yolda uyuyan aday var. Mahalle mahalle sokak sokak, dükkan dükkan , ev ev dolaşıyorlar. Adayların hepsi güleryüzlü nezaketli samimi. Bodrum için aday olmakta zor, o süreci yönetmekte zor. Çünkü seçmen işini biliyor eğitim ve kültür seviyesi yüksek, ne istediğini biliyor, adayı geldiği gördüğü yerde soruyor sorguluyor. Açık açık kahve toplantılarında “SANA OYUMU VERMİYCEM AMA MECLİS ÜYELERİNE VERİRİM” diye adayı haşlayanda var, sert tepki beklerken, ama aldığı “ABİ SEN OYUNU BANA VERSENDE VERMESENDE CANIMSIN, HEPİMİZ BODRUMLUYUZ BODRUM İÇİN VARIZ” diyen adayın karşısında şaşırıp azda olsa mahcup olan seçmende var. Adayıda seçmeni de bu süreci çok iyi götürüyor. Çünkü seçmen var her adayın toplantısına gidiyor, aday geldiği yerde aynı anda 4-5 parti eğiliminin vatandaşını da görüyor. Söz dalaşı iteleşip    kakalaşma yok. Adaylar partililere hakim. Partililer ise adayın çalışmasına katılıyor sağ duyulu…

NE YAZIKKİ TEK KOLTUK VAR..

 Tabi süre azaldıkça aşırı yorgunluk ve yoğunluktan dolayı sinirlerde geriliyor, ama kopan fırtınalar hep parti ,  aday ve meclis üyelerinin içinde kalıyor. İşte böylesi güzel   böylesi anlamlı. Bodrumlu adaylar Türkiye’ye örnek olacak bir seçim çalışması yürütüyor. Allah bozmasın. Çünkü 5 adayımız, hepsi içimizden biri, bizden biri,  ancak ortada   bir başkanlık koltuğumuz var. 5 adayı   birden aynı anda tek bir  koltuğa oturtamayacağımıza göre biri yarışın sonundaki ipi göğüsleyecek. Diğerleri yine vatandaşın arasına karışacak. 5 yıllığına seçilende sanmasın ki ömür boyu o koltukta oturacak.

5 ADAY BİRLİKTE GİRSİN BELEDİYEYE

Şu ana kadar öyle bir şey olmadı. Bu nedenle Sayın Ahmet Aras (CHP), Sayın Tahir Ateş (AKP), Sayın Halil İbrahim Kaynar (DP), Sayın Mehmet Tosun (İYİ Parti)ve Sayın Ercan Ünlü (Bağımsız) çok teşekkür ediyorum. Aman bu seviyeyi saygınlığı bozmayın, 30 gün sonra Bodrum huzurlu ve sakin bir güne başlasın.  Kaybetseniz de    kazanan siz olun. Seçimin bitip adayın belirlendiği gün belediyenin kapısından kaybeden 4 aday BAŞKAN ile birlikte girsin belediyeye. Halkı birlikte selamlasın. Zor mu, bence hiç değil. Egoları bir kenara bırakıp bunu başarırsak Türkiye, hem gelecek 5 yıldaki hizmetleri hem de bu olgunluğu konuşur. Ben adaylarımızın hepsine güveniyorum, inanıyorum ve bugüne kadar olan çalışmaları ve sağduyuları için teşekkür ediyorum. Gaza gelmemelerini ve soğukkanlılıklarını korumalarını diliyorum. Tüm adaylarımıza ve meclis üyelerimize başarılar diliyorum.

Saygılarımla Yaşar Anter






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI