Bugun...



Poligon’da ödüller sahiplerini buldu, 100. Yıla Özel Atış Yarışması yapıldı

Bodrum'da 3 yıldır hizmet veren "Poligon Bodrum" adlı, ateşli silahlar atış ve ekipman merkezi, tabancayla atış yarışması düzenledi. 11 gün süren yarışmaya, kadın ve erkek 160 yarışmacı katıldı.

facebook-paylas
Tarih: 12-11-2023 19:24

Poligon’da ödüller sahiplerini buldu, 100. Yıla Özel Atış Yarışması yapıldı

Finale kalan 5 yarışmacı arasında bugün yapılan final atışları sonucunda Aydın'dan yarışmaya katılan Emniyet Müdürü Kadir Erciyes'e, yarışmanın sponsoru Samsun Yurt Savunma Sanayi tarafından, 100. yıla özel sayılı üretilen Canik 1923 9mm tabanca ve seti hediye edildi. Yarışmada ilk üçe girenlere de ödüller verildi.Bodrum'un Konacık Mahallesi'nde "Poligon Bodrum" adlı ateşli silahlar atış ve ekipman merkezi tarafından, Cumhuriyetimizin 100. Yılı sebebiyle, tabanca ile atış yarışması düzenlendi. 1 Kasım 2023 tarihinde başlayan yarışma, 11 gün sürdü. Yarışmaya toplumun her kesiminden katılan 160 kadın ve erkek yarışmacı, 3 dakika içerisinde 15 metre mesafedeki hedefe atış yaptılar. Final yarışları sonucunda Aydın'dan yarışmaya katılan Emniyet Müdürü Kadir Erciyes 83 puan ile birinci, Bodrum'dan yarışmaya katılan serbest meslek mensubu Öner Avcı 81 puanla ikinci ve yine Bodrum'dan yarışmaya katılan Özel Güvenlik Müdürü Canan Aynacı 77 puanla üçüncü oldu.

 

 

Dereceye giren birinciye, 1923 adet üretilen Canik 1923 9mm tabanca ve seti, ikinciye 5.000 TL değerinde atış eğitimi ve üçüncüye 2.500 TL değerinde, Poligon Bodrum'da geçerli ekipman çeki hediye edildi.Poligon Bodrum kurucularından olan Ufuk Tüzün, , " Bu bir spor ve meraklılarına profesyonel düzeyde eğitim vermek, bu sporu güvenli bir alanda sürdürmek amacımız. Tüm yıl boyu, her gün poligonumuz açık. Envanterimizdeki tabancalarımızla, misafirlerimize hem eğitim hem atış imkânı sunuyoruz." dedi.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI