Bugun...



Patili dostların festivali muhteşem oldu

11. Pati Festivali birbirinden güzel etkinliklerle hafta sonuna renk kattı.

facebook-paylas
Tarih: 26-06-2023 12:40

Patili dostların festivali muhteşem oldu

Marmaris Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen MAHAYKO 11. Pati Festivali, renkli görüntülere sahne oldu. Hafta sonu iki gün süren festivalde canlı müzik performansları, çocuk korosu konserleri, dans ve folklor gösterileri yapıldı.

Birbirinden renkli stantların kurulduğu 19 Mayıs Gençlik Meydanı’ndaki festivalde ayrıca 21 köpeğin katıldığı Pati Stil Yarışması da düzenlendi. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Belediye Meclis Üyesi Hasan Yaylalı, Marmaris Hayvanları Koruma Derneği (MAHAYKO) Başkanı Özlem Pınar Onur’ın jüri üyeliği yaptığı yarışmada birbirinden güzel köpekler podyumda boy gösterdi. Sahipleriyle birlikte yürüyen patili dostların güzelliği görülmeye değerdi.

 

 

ÜRETİLEN MAMALAR TANITILDI

Marmaris’in tüm canlıların yaşam hakkının olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Özellikle sokak hayvanlarına karşı farkındalık oluşturmak için bu festivale destek verdik. Bir kez daha sesleniyoruz satın almayın sahiplenin” dedi.

Öte yandan festivalde Marmaris Belediyesi’nin geçen hafta hizmete aldığı mama üretim tesislerinde üretilen mamalar da festivalde sergilendi. Mamaların beğenilmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen Oktay, “Can dostlarımız için çalışmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI