Bugun...



Otogar’daki silahlı kavganın nedeni belli oldu, detayları ortaya çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün akşam saatlerinde Otogar’da iki otobüs şirketinin çalışanları arasında çıkan tartışma önce bıçaklı ardından silahlı kavgaya dönüştü, 4 kişi yaralandı. Otomobillerde yapılan aramalarda otomatik tüfekler ele geçirildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 01-11-2021 21:20:25 Tarih: 01-11-2021 20:07

Otogar’daki silahlı kavganın nedeni belli oldu, detayları ortaya çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Çarşı Mahallesi’ndeki Otogar’da bir kafeteryada bu akşam ihale nedeniyle toplantı yapmak üzere bir araya gelen iki otobüs şirketinin yöneticileri ve çalışanları arasında normal başlayan toplantı önce sözlü tartışmaya ardından bıçaklı kavgaya dönüştü. İhaleyi kazanan tarafından kiracı olan kişileri kafeteryayı boşaltmaları için uyarmaya geldiği iddia edildi.

 

OTOGAR KAFETERYASININ İHALESİ NEDENİYLE KAVGA ÇIKTI

 

Daha öncede iki tarafın ihalenin yapılmasından sonrada birkaç kez bir araya geldiği, tartışma çıktığı ve tekme tokatlı kavgaya tutuştuğu öğrenildi. Bu olayda da sözlü tartışma kısa sürede büyüdü. Masa ve sandalyelerinde kullanıldığı kavga sırasında bir kişinin silahla ateş edip kurşun yağdırması sonrasında 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Otogar’daki vatandaşlar arasında büyük panik ve korkuya neden olan silahlı kavga sonrası yaralılar ambulanslarla özel hastanelere ve Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

 

 

SALDIRGAN SİLAHI İLE BİRLİKTE YAKALANDI

 

Olay anında silahlı saldırgan polis ekiplerinin müdahalesi sonucu kullandığı tabanca ile yakalanarak gözaltına alındı. Otogar’daki kafeteryayı işletme ihalesi nedeniyle çıkan kavgada yaralanan R.E., S.E., M.C. T ve S.T.’nın yaralandığını duyan yakınları hastanelere akın etti. Polis Otogar’da ve yaralıların tedavi gördüğü hastane etrafında geniş güvenlik önlemi aldı.

 

 

OTOMOBİLDEN OTOMATİK TÜFEKLER ÇIKTI

 

Olayın ardından polis olay yeri inceleme ekipleri şahısların otomobillerinde yaptıkları aramalarda otomatik silahlar ele geçirdi. Olayla ilgili altı kişinin gözaltına alındığı ve yaralıların tedavilerinin devam ettiği, polisin soruşturmayı geniş çaplı sürdürdüğü belirtildi.

 

 

 




Editör: Melis Anter- Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI