Bugun...



NASA'dan muhteşem “Kadın Azmağı” paylaşımı

Muğla’nın Gökova koyundaki Ula İlçesi’ne bağlı cennet Akyaka Mahallesi ve Kadın Azmağı NASA’nın sosyal medya hesabından paylaşılması büyük yankı uyandırdı.

facebook-paylas
Tarih: 23-04-2021 15:37

NASA'dan muhteşem “Kadın Azmağı” paylaşımı

Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Gökova Körfezi’ndeki dünyaca ünlü Akyaka Azmak Deresi, ABD Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA)'nın resmi Instagram hesabından 22 Nisan Dünya Gününde Muğla'nın Ula ilçesindeki 'Sakin Kent' Akyaka'daki Kadın Azmağı'nın görüntüsü paylaşılarak “Wow.. take in the beauty of” (Vay… bu güzelliği yaşayın) notu düştü.

 

DÜNYA GÜNÜNDE TANITIM SÜRPRİZİ OLDU

 

NASA, 22 Nisan Dünya Günü'nde resmi sosyal medya hesabı üzerinden Muğla'nın Ula ilçesine bağlı 'Sakin Kent' unvanlı Akyaka'da her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin tekne ile gezi yaptığı 'Kadın Azmağı' ile ilgili paylaşım yaptı. NASA'nın resmi Instagram hesabı üzerinden yapılan paylaşımda Azmak Nehri'nin güzelliğine vurgu yapılırken, "Vay… bu güzelliğini yaşayın" notu düştü. Çağatay Yurtyapan tarafından gönderilen Kadın Azmağı videosunun NASA tarafından paylaşılmasının Muğla ilinin doğal ve tabiat güzelliklerinin tanıtılmasında önemli katkısının olacağı belirtildi.

 

 

 

 

 



HABER VİDEOSU





Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ÇEVRE Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI