Bugun...



Muğla’nın altın okçuları Dünya Şampiyonası’nda

Muğla’nın Bencik köyünde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi’nin okçuları attıklarını vurdular. Son uluslar arası yarışmalarda madalya üzerine madalya alan Muğlalı okçular bu kez Polonya’da yapılacak Yıldızlar ve Gençler Okçuluk Dünya Şampiyonası’na katılmak için Milli Takım ile birlikte yola çıktı.

facebook-paylas
Tarih: 09-08-2021 13:50

Muğla’nın altın okçuları Dünya Şampiyonası’nda

Geçtiğimiz hafta Avrupa şampiyonasında 4 altın madalya kazanan sporcuların antrenörü Ejder Sözen “Hedefimizde yine dünya şampiyonluğu var. Ülkemize ve ilimize yeni bir şampiyonluk getireceğimize inanıyorum” dedi.

Muğla’nın Bencik köyünde okçuluk Milli Takım antrenörü Ejder Sözen ile birlikte çalışmalarını sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin okçuluk takımında yer alan Emircan Haney, Songül Lök ve Hazal Burun 9-15 Ağustos tarihlerinde Polonya’nın Wroclaw kentinde yapılacak Yıldızlar ve Gençler Dünya Okçuluk Şampiyonası’na katılmak üzere 24 kişilik  Milli Takım kafilesi ile yarışmaya gitti.

 

OKÇULAR  AVRUPA KUPASINDA 4 ALTIN MADALYA KAZANDI

 

 2-7 Ağustos 2021 tarihlerinde Bükreş’de düzenlenen Yıldız ve  Gençler Avrupa Kupası 2. Ayak yarışması için Bükreş’te piste çıkan okçulardan Emircan Haney altın madalya, Hazal Burun hem ferdi klasmanda hemde takım ile birlikte iki altın madalya, Songül Lök ise yarışmayı yine altın madalya kazanarak tamamladı. Yarışmalar geçtiğimiz cumartesi günü tamamladı. Yarışmalarda ayrıca Emircan Haney, Avrupa Kupası 1. ayak ve 2. ayak sonuçları dikkate alınarak Avrupa Gençlik Kupası genel sıralamasında bir gümüş madalya daha kazandı.

 

 

ROMANYA’DAN POLONYA’YA GEÇTİLER

 

Muğlalı okçuların Polonya’nın Wroclaw kentinde yapılacak olan Yıldız-Genç Dünya Şampiyonasına katılmak üzere Wroclaw’a ulaştığını belirten antrenör Ejder Sözen  “Sporcularımız sekiz yıllık bir çalışma ile hem Avrupa hem de dünya klasmanında ilk üç sıraları almaya başladılar. Şimdi bu hafta yapılacak Dünya Şampiyonası’ndan da en az üç madalya bekliyoruz. Ülkemizi ve Muğlamızı gururla temsil edeceğiz. Bizi destekleyen Milli Takım ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI