Bugun...



Mor Pedallar 23 Nisan’da festival havası estirecek

Muğla’da 4 yıl önce kurulan Mor Pedal Kadın Bisiklet Derneği bu yıl 13 ilçede düzenlenecek olan “Hadin Sürüverem Gari” projesini ve etkinliğini 23 Nisan tarihinde Milas ilçesinden başlatacak. Kadınlar 13 ilçede pedal basıp bisiklet sporunda farkındalık yaratacak.

facebook-paylas
Tarih: 30-03-2021 14:24

Mor Pedallar 23 Nisan’da festival havası estirecek

Muğla’nın Milas ilçesinde Belediye Başkanı CHP’li Muhammet Tokat’ı ziyaret eden Mor Pedal Kadın Bisiklet Derneği Başkanı Yasemin Duygulu ve yönetim kurulu üyeleri 13 ilçede gerçekleştirilecek Hadin Sürüverem Gari etkinliği ile ilgili bilgi verdi.

 

 

Duygulu 13 ilçede gerçekleşecek etkinliklerin ilkinin 23 Nisan tarihinde Milas’ta başlayacağını belirterek “Türkiye’nin İlk ve Tek Kadın Bisiklet Festivalini Gerçekleştiren Derneğiyiz. Derneğimizin bu yılki projesi ‘Hadin Sürüverem Gari’ ye Belediye Başkanlarımızı ve halkımızı davet etmek birlikte bisiklet sürmek için çağrıda bulunduk.  Bu yıl 4. Sünü gerçekleştireceğimiz festivale yaklaşık 40 ilden yerli ve yabancı konuklarımız gelecek. Amacımız kadınların bisiklet kullanımına yönelik farkındalık olgusunu arttırmak” diye konuştu.

 

BİSİKLET KULLANIMININ ARTTIRILMASINI SAĞLAYACAĞIZ

 

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “ Kadınların her alanda olması ülkemiz açısından çok önemli. Bisiklet sporunun ülkemizde gelişmesi ve yaygınlaşması için bu tür organizasyonların gerçekleşmesi büyük önem arz ediyor. Gerçekleştireceğimiz ortak projelerle birlikte hem bisiklete binme farkındalığını oluşturacağız hem  de bisiklet sporunun gelişmesini sağlayacağız” dedi.

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI