Bugun...



Milas Zeytin Hasad Şenliği’nin detayları belli oldu

Türkiye'de ilk kez Avrupa Birliği coğrafi işaretini alan Milas zeytinini ve zeytinyağını tanıtmak için bu yıl 9’uncusu gerçekleşecek olan Milas Zeytin Hasadı Şenliği, 11-12 Kasım'da yapılacak.

facebook-paylas
Tarih: 08-11-2023 07:05

Milas Zeytin Hasad Şenliği’nin detayları belli oldu

Şenlikte 18’i aşkın kurum ve STK’nın işbirliğiyle düzenlenecek hasat şenliğinde konserler, söyleşiler, zeytin toplama, sıkım ve kırma etkinlikleri, ünlü sanatçıların sahne alacağı konserler, zeytin güzeli yarışması, çeşitli workshoplar, defileler, yemek yarışmaları, kültürel geziler ile renkli anlara sahne olacak. Ünlü isimlerin de katılacağı şenlik, dolu dolu gerçekleşecek.‘Bin Yılın Tadı 100 Yılın Umudu’ sloganıyla düzenlenen  Milas Zeytin Hasat Şenliği, Şef Özlem Mekik ve Doğukan Alsay moderatörlüğünde iki gün boyunca eğlenceli ve renkli anlar yaşatacak.

 

 

ÇELİK SAHNE ALACAK

11 Kasım’da başlayacak olan şenliğin ilk gününde çeşitli aktivitelerin yanı sıra Ahmet Selçuk İlkan sahnede şiir sevenlerle buluşacak. Aynı akşam mini konserleriyle Umut Akyürek ve Oktay Ertuğrul, ve Pusula grubu sahnede sevenleriyle buluşacak. 12 Kasım akşamında da pop müziğinin sevilen sanatçılarından Çelik sahne alarak Milaslılara eğlence dolu akşam yaşatacak.


 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI