Bugun...



Milas’ta sağanak yağış ve fırtına ağaçları devirdi çatıları uçurdu

Muğla’nın Milas ilçesinde bugün öğle saatlerinde başlayan ve akşam saatlerine kadar süren sağanak yağış ve fırtınada evlerin çatıları uçtu, dev ağaçlar kökünden devrildi. Fırtınada üç kişi hafif şekilde yaralandı.

facebook-paylas
Tarih: 12-10-2021 17:01

Milas’ta sağanak yağış ve fırtına ağaçları devirdi çatıları uçurdu

Muğla’nın Milas ilçesinde bugün saat 14.00 sıralarında başlayan ve saatdeki hızı 60 km. yi bulan fırtına ile birlikte gelen sağanak yağış ilçede hayatı felç etti. Milas’a bağlı Selimiye Kandak ve Derince köyleri ile şehir merkezinde evlerin çatıları uçtu, asırlık dev ağaçlar kökünden sökülerek devrildi. Fırtına sırasında üç vatandaşın hafif şekilde yaralandığı belirtildi.

Fırtınanın hemen ardından belediye ekipleri ile birlikte köy ve mahallelerde incelemeye çıkan CHP’li Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat yaptığı açıklamada “ İlk anda tespit ettiğimiz 20’ye yakın evde hasar var. Ekiplerimiz hemen hasar tespitine başladı. Belediyemizin tüm birimlerini seferber ettik. Çünkü önümüzdeki iki üç gün içinde yine benzer sağanak yağış ve fırtına bölgemizde olacak, acil olarak zarar ziyanımızı gidermeye çalışıyoruz” diye konuştu.

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI