Bugun...



Meksikalı milyarder Ricardo Salinas Pliego Bodrum’da

Ege ve Akdeniz kıyalarında ultra lüks yatı ve ailesi ile iki haftalık tatil yapan Meksikalı dünyaca ünlü milyarder Ricardo Salinas Pliego son olarak Bodrum’a uğradı. Pliego ve ailesi dün akşam saatlerinden Bodrum dan gün batımın izledi, Bodrum koylarını gezdi.

facebook-paylas
Tarih: 07-07-2023 09:24

Meksikalı milyarder Ricardo Salinas Pliego Bodrum’da

Meksika'nın en zengini ve Azteca TV isimli iki TV ile Electra ve Salinas Group'un yönetim kurulu başkanı 67 yaşındaki Ricardo Salinas Pliego moda editörü eşi Maria Laura Medina ve çocukları Ricardo Emilio ve Cristóbal Patricio  ile birlikte Haziran ayının son haftasında  15 milyon dolarlık özel jeti ile önce Milas Bodrum Havalimanı'na geldi  ardından VIP araçla Bodrum'un Göltürkbükü'nde kendisini bekleyen 105 metre uzunluğundaki ve  210 milyon dolar değerindeki Lady Moura  yatı ile Ege'ye açıldı.

 

 

TARİHİ VE ÖREN YERLERİNE DALYAN’A HAYRAN KALDILAR

9 Milyar dolarlık servete sahip olan Pliego ailesi ve yakınları yat ile gezilerini Muğla’nın Fethiye, Ortaca ve Dalyan tatil yörelerinden başladılar. Dalyan, Kaunos, Perge, Milet, Knidos tarihi ören yerlerini ezen Pliego eşi ve çocukları ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi ve bu fotoğrafları kendilerin ait sosyal medyadan paylaşarak, tarihi mekanlar ve Muğla kıyalarını çok beğendiklerini belirterek övücü sözlerle Türkiye’ye beğendiklerini duyurdular.

Salı günü Bodrum’a gelen ve tatillerinin bundan sonraki bölümlerini yat ile Yunanistan’ın Patmos Adası’na geçerek sürdürecek Meksikalı Milyarder aile Bodrum’dan yatlarına  16 milyon TL: lik akaryakıt ve yaklaşık 500 bin TL. lik sebze, meyve ve deniz ürünlerinden oluşan iki kamyonet gıda takviyesi yaptılar.

 

 

YATIN ARKASINDA GÜNEŞLENİP GÜN BATIMINI İZLEDİLER

Pliego eşi Medine ile birlikte yatın arkasında güneşlendi, güzel havanın tadını çıkardı. Akşam saatlerinde ise Bodrum Kalesi üzerinden batan gün batımını izleyip bol bol fotoğraf çekti. Pliego ve ailesi gece ise Bodrum Barlar Sokağı’na inerek bir süre yürüyüş yapıp geri döndü.

Pliego ve ailesi 2017 yılının Ağustos ayında Azteca isimli lüks yatı ile Bodrum koylarına gelerek tatil yapmıştı.

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI