Bugun...



Marmaris Uluslararası Yat Yarışı Haftası sona erdi

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) tarafından bu yıl 33.’sü düzenlenen Uluslararası Marmaris Yarış Haftası sona erdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 29-10-2022 09:49:40 Tarih: 29-10-2022 09:27

Marmaris Uluslararası Yat Yarışı Haftası sona erdi

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü tarafından organize edilen yelken yarışlarında 25 ülkeden 123 tekne, IRC ve IRC Charter sınıflarında iki ayrı grup oluşturuldu. IRC kendi arasında 6 , Charter sınıfı tekne kategorilerine göre 3 klasmana ayrıldı. Yarışın ilk günü Koy içi ve koy dışında rüzgarın elverişine göre tek yarış yapıldı. İkinci günü de yine koy içi ve koy dışında yarışlar gerçekleşti. Bugün yarışın üçüncü günü uzun rota denilen açık deniz rotası Coğrafi Rota yarışları yapıldı. Yelkenler, yaklaşık 30 mil uzunluğunda Marmaris’ten Kızılada’yı dönerek yarışı tamamladı.

 

Birbirinden maceraları yarışlara sahne olan etkinliğin 4. yarış günü ise ‘Marmaris Belediyesi Günü’ adıyla düzenlendi. Yarışlarda dereceye giren sporculara ödülleri, Netsel Marina’da bulunan kulüp bahçesinde düzenlenen törenle verildi. Etkinliğe Marmaris Belediyesi Başkanvekili Ali Kırlı, Başkan Yardımcısı Ali Zağlı ve Meclis Üyesi Selçuk Evci de katılarak dereceye giren yarışmacılara ödül verdi.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI