Bugun...



Manchester City’nin başkanı Şeyh Mansur süper yatlarla Bodrum’da

Manchester City'nin sahibi Şeyh Mansur'un 500 milyon pound değerindeki süperyatı "Blue", Bodrum’a demirledi. Yatta Mansur’un olup olmadığı bilinmezken yata Lana isimli ve haftalık kirası 1 milyon 800 bin Euro olan 200 milyon değerindeki başka bir motor yatın eşlik ettiği görüldü.

facebook-paylas
Güncelleme: 07-08-2023 15:55:42 Tarih: 07-08-2023 15:50

Manchester City’nin başkanı Şeyh Mansur süper yatlarla Bodrum’da

Geçen yıl Almanya’da inşa edilen ve Dünya’nın en büyük beşinci yatı olarak gösterilen 160 metre uzunluğundaki, 22,5 metre genişliğindeki "Blue" isimli yat, sabah saatlerinde Bodrum’a geldi. 

Yat, limanlara sığmadığı için Bodrum açıklarına demirledi. İngiltere’nin dünyaca ünlü  Manchester City'nin sahibi Şeyh Mansur Bin Zayed El-Nahyan'a ait olduğu öğrenilen yat yerli ve yabancı turistleri hayran bıraktı.

24 kabinde 48 misafirin ağırlanabildiği Cayman Adaları bayraklı süperyatta 2 helikopter pisti, buhar odası, sauna, güzellik salonu, asansör, gece kulübü, spor salonu, jakuzi gibi imkanlar bulunuyor. Yatta Şeyh Mansur’un olup olmadığı ise öğrenilemedi. 

Yata Lana isimli ve haftalık kirası 1 milyon 800 bin Euro olan  107 metre uzunluğundaki 200 milyon dolarlık yatın eşlik etmesi dikkat çekti. Gövdesi ve üst güvertesi alüminyum ve çelikten inşa edilen yat, büyüklüğü ile görenlerin dikkatini çekiyor. 8 kabinde 16 misafir ağırlama kapasitesi bulunan “Lana”, kaptan dahil olmak üzere 34 mürettebat kapasiteli. Süperyatta kimin olduğu ise bilinmiyor. 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI