Bugun...



Kumbahçe’de halk plajı işgaline sert tepki “Ayıptır ayıp”

Bodrum’un merkezindeki Kumbahçe Halk Plajı’nın boydan boya işletmeler tarafından işgal edilmesi sert tepkilere yol açarken gerekli önlemlerin alınmamasına vatandaş çok sert tepki gösterdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 15-04-2022 12:01:33 Tarih: 14-04-2022 21:12

Kumbahçe’de halk plajı işgaline sert tepki “Ayıptır ayıp”

Bodrum Belediyesi’ne ait Mahfel Kafe’nin önündeki halkın sıkışmak zorunda kaldığı 70 metdrelik halk plajıda işgal edildi. Dur diyen olmayınca Mahfel Cafe’nin önüde işgale uğradı. Feridun Büyükyıldız konu ile ilgili tepkisi şöyle dile getirdi.

 

BAŞKANLA KONUŞMUŞLAR ARTIK İTİRAZDE EDEMİYORUZ

“Burası Bodrum Belediyesi 'nin çalıştırdığı Mahfel Cafe. Bodrum'un merkezinde önü halk plajı olan halkın nispeten ucuz nefes aldığı tek yer. Yandaki işletme el değiştirmeden önce en fazla 3 masalık olan kendi sahilini işgal ederken şimdi halkın plajının yarısına yakını işgal etmekte. Belediyenin, Mahfelin duvarına kaktüsleri saksılarla koyarak bölmüş almış. Sordum çalışan cocuklara "bu işgale niye itiraz etmiyorsunuz" diye "ettik abi ancak başkanla konuşmuşlar, artık itiraz da edemiyoruz" dediler.
Ayıptır ayıp.
Halkın plajını hangi hakla verirsiniz.
Hadi dağın yarısı yok olunca doğa katliamını fark ettik diyorsunuz. Bu belediyenin işletmesi. Halkın plajı. Bodrum'un göbeği. Cok meraklı olan kendi şahsi işletmesinin önünü arkadışına tahsis eder. Kendi kurumsal işletmesinin önüne sahip çıkamayan Bodrum'un hiç bir yerine sahip çıkamaz” ifadelerini kullandı.

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI