Bugun...



Köprüden uçan otomobilde iki kişi boğularak yaşamını yitirdi

Köprüden suya uçan otomobildi bulunan iki kişi yaşamını yitirdi bir kişi yaralı kurtuldu.

facebook-paylas
Tarih: 06-04-2024 13:14

Köprüden uçan otomobilde iki kişi boğularak yaşamını yitirdi

Muğla’nın Dalaman ilçesi Kayacık Sahili mevkiinde bu sabaha karış meydana gelen gazada saat 02.30 Dalaman Hava Meydan Komutanlığı’nda astsubay olarak görev yapan Samet Doymuş yönetimindeki 48 AHF 243 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle Tersakan Çayı Kayacık Köprüsü’nden suya uçtu.

Kazanın ardından araçta bulunan A.B. kendi imkanları ile sudan çıkmayı başarırken, araç sürücüsü Samet Doymuş ve yolcu konumundaki Kübra Demirkon (22) suya gömülen araçta sıkıştığı ve araçtan çıkamadığı iddia edildi.  Araçtan çıkmayı başaran A.B., durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirerek yardım istedi..

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralı A.B.'yi ambulansla hastaneye kaldırdı.

Uzun uğraşlara rağmen araca ve içinde bulunan 2 kişiye ulaşılamaması üzerine, Göcek Sahil Güvenlik ve Marmaris Polis Su Altı arama Ekipleri bölgeye sevk edildi.

Yapılan arama kurtarma çalışmasının ardından otomobile ulaşan dalgıç ekipleri, araçta bulunan 2Samet Doymuş ve Kübra Demirkon’un cansız bedenini çıkarttı. Demirkon ve Doymuş’jin cenazeleri otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

 

 

 



Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI