Bugun...



Kavşakta 4 araç birbirine girdi, büyük korku yaşandı

Bodrum’un Kıbrıs Şehitleri Caddesi Hastane Kavşağı’ nda bu akşam saatlerinde meydana gelen zincirleme kazada büyük korkuya neden oldu. 4 aracın birbirine girdiği kazada şans eseri yaralanan olmadı.

facebook-paylas
Güncelleme: 11-01-2021 22:07:42 Tarih: 29-12-2020 19:36

Kavşakta 4 araç birbirine girdi, büyük korku yaşandı

Kaza akşamüstü saatlerinde Kıbrıs Şehitleri Caddesi Hastane Kavşağında meydana geldi.. Konacık istikametinden Bodrum istikametine seyreden Özlem Çelik’in kullandığı 34 FC 283 plakalı aracın henüz bilenmeyen bir nedenle önündeki Muhammer Çakır yönetimindeki  48 BL 433 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet trafik ışıklarında, önünde duran Engin Demir idaresindeki 34 UP 441 otomobile, otomobil ise önündeki Abdulbaki Çetin idaresindeki 48 BJ 711 plakalı otomobile çarptı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, 4 araçta da maddi hasar meydana geldi. Kaza sonrası sürücüler büyük şok yaşadı.

 

Kaza sonrasında araçların çekiciye alınmasına kadar olan sürede kavşakta trafik akışı yavaşladı. Polisin müdahalesinin ardından otomobiller kaza yerinden kaldırılarak trafik normale döndürüldü. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 




Editör: Melis Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI