Bugun...


Bodrum yaz gibi, kasım ayı havası şaşırttı, denizden çıkmadılar
Tarih: 02-11-2020 17:18:00 Güncelleme: 02-11-2020 22:03:00 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde Kasım ayının başında sahillerdeki görüntüler yaz aylarını aratmadı.Bol güneşli ve sıcak günde yerli ve az sayıdaki yabancı vatandaş sahile akın etti, mayonu getirmeyenler pişman oldu.

facebook-paylas
Tarih: 02-11-2020 17:18

Bodrum yaz gibi, kasım ayı havası şaşırttı, denizden çıkmadılar

Muğla’nın Bodrum ilçesinde hafta sonunda beklenen sağanak yağış ve soğuk hava öncesi ilçede bugün yaşanan görüntüler yaz aylarını aratmadı. Kasım ayının başında 26 derece hava ve 20 derece deniz suyu sıcaklığı nedeniyle, Paşatarlası, Kumbahçe, Bitez ve Ortakent Mahallesi plajlarında yerli ve yabancı turistler bol bol denize girdi. Denizin içerisinde selfi yaparak Ankara ve İstanbul gibi soğuk illerdeki yakınlarına gönderdi.

 

SICAK HAVADA DENİZ VE GÜNEŞ KEYFİ YAPTILAR

 

Bazı vatandaşlar bol bol denize girerken bazılarıda sahilde güneşlenip kitap okudu. Sahil kenarındaki kafeteryalar vatandaşlar doldu. Üç ay önce Ankara’dan yazlıklarına gelen evli ve iki çocuk annesi 54 yaşındaki emekli öğretmen Ayşegül Canlı “Eşim ve çocuklarım ile birlikte Pandemi döneminde Bodrum’a geldik gitmek istemiyoruz. Her yıl ekim ayı sonunda Ankara’ya dönerdik ama gördüğünüz gibi kasım ayının başında Bodrum’da sıcak ve güneşli hava adeta burası cennet gibi. Ankara’ya gidersek soğuk havada apartman dairesine girip dışarı çıkamayacağız. Memleketimizin güzelliklerinin değerini bilmeliyiz. Temiz ve güneşli havanın tadını çıkartıp sağlıklı olmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI