Bugun...



Kafede Oku - Bırak projesi başlattılar

Marmaris'in Bozburun Mahallesinde vatandaşların okuyup beğendiği ve okunması için rafa koyduğu “Oku-Bırak” projesi başlatıldı. Proje Marmaris geneline yayılmaya çalışılıyor.

facebook-paylas
Tarih: 01-07-2023 13:48

Kafede  Oku - Bırak projesi başlattılar

Bozburun'da bir kafede başlatılan Oku - Bırak projesinin yayılması için çalışılıyor. Salih Yiğit tarafından başlatılan projeye, ilk olarak "Bozburun Coffee Prime" isimli işletmenin sahibi Narmela Bayamlioğlu yer verdi. Projenin Marmaris genelinde yayılması için sosyal medyada paylaşımlar sürdürülüyor.

 

 

PROJEYE NASIL KATKI KOYABİLİR, KATILABİLİRSİNİZ?

Sosyal medyadaki paylaşımlara göre, projeye katkı sağlamak isteyenlerin izleyebilecekleri yol haritaları ile ileride yapılması planlanan etkinliker şu sözlerle aktarılıyor:
- Beğendiğiniz ve okunmasını tavsiye ettiğiniz bir kitabi adınızı ön kapağın arkasına yazarak Coffee Prime'de proje rafına bırakabilirsiniz. Veya destek için 'Salih Yiğit Oku-Bırak PTT Bozburun - Marmaris Şubesine' gönderebilirsiniz.
-Beğendiğiniz bir kitabı alabilir ve okuduktan sonra ön kapağın arkasına adınızı yazarak yerine koyabilirsiniz. Yanında beğendiğiniz başka bir kitabı da koyarsanız katkınıza seviniriz.
* Bozburun'da yaşayan yazarlar Sühendan Mengüç ve Salih Yiğit'in de kitaplarını bulabilirsiniz. Ayrıca Ekim ayından itibaren okuma ve imza günlerinde yazarlar ve kitapları ile de tanışabilirsiniz.
* Seçilmiş günlük gazeteleri Coffee Prime'de takip edebilirsiniz.
* 6 Eylül çarşamba gününden itibaren her çarşamba saat 14.00 ile 16.00 arası buradan alarak okuduğu kitabın özetini verebilen 18 yaş altı gençlere ödüller verilecek.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI