Bugun...



İstanköy- Bodrum arasında dostluk rüzgarları esiyor

Muğla’nın Bodrum ilçesine 7 mil uzaklıktaki İstanköy (Kos) Adası Belediye Başkanı, meclis üyeleri ve sanatçıları bir dizi sanat etkinliği ve ikili görüşmeler için Bodrum’a geldi.

facebook-paylas
Tarih: 15-09-2023 12:34

İstanköy- Bodrum arasında dostluk rüzgarları esiyor

Yunan konuklar Bodrum Limanı’nda Belediye Başkanı CHP’li Ahmet Aras ve çiçeklerle karşılandı. Aras “Bizler yüzyıllara dayanan komşuluğumuzu, dostluğumuzu, kardeşliğimizi her zaman savunacağız, koruyacağız. Bu konuda bizi tabii ki eleştirenler da olacaktır. Ancak uzatılan bir barış elinin ne kadar mantıklı ve vicdanlı olduğunu lütfen değerlendirsinler.” Dedi.Muğla’nın Bodrum ilçesine 7 mil uzaklıktaki İstanköy (Kos) Adası Belediye Başkanı, meclis üyeleri ve sanatçıları bir dizi sanat etkinliği ve ikili görüşmeler için bu sabah saatlerinde feribot ile Bodrum’a geldi.Yunan konuklar Bodrum Limanı’nda Belediye Başkanı CHP’li Ahmet Aras ve çiçeklerle karşılandı.

İstanköy (Kos) Belediye Başkanı Theodosis Nikitaras’ın da aralarında bulunduğu 50 kişilik heyet, Belediye Başkanı Ahmet Aras ile beraberindekiler tarafından Bodrum Limanında çiçeklerle karşıladı. Karşılamanın ardından heyet, Bodrum Kalesini gezerek Belediye Başkanlık Makamında misafir edildi.

 

 

KOMŞULARIMIZ AKRABALARIMIZ ZİYARETE GELDİLER

Bodrum Kalesi gezisi öncesi kameraların karşısına geçen başkanlar, Ege’nin iki yakasının böyle güzel etkinliklerle buluşmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras“Komşularımız, akrabalarımız bugün bizleri ziyarete geldiler. Burada bugün Ağustos’un 25’inde Kos’ta gerçekleştirdiğimiz ‘barış, dostluk, demokrasi, kardeşlik’ etkinliğinin ikincisini gerçekleştiriyoruz. Onlar bizi on beş gün önce orada misafir etmişlerdi. Şimdi biz de onları Bodrum'da misafir ediyoruz. Biliyorsunuz barış ve dostluk ilişkileri özellikle ülkeler arasında olsun, kentler arasında olsun yerelden başlar yerelden bunları tabii ki kurmak gerekir ve geliştirmek gerekir. Bizler yüzyıllara dayanan komşuluğumuzu, dostluğumuzu, kardeşliğimizi her zaman savunacağız, koruyacağız. Bu konuda bizi tabii ki eleştirenler da olacaktır. Ancak uzatılan bir barış elinin ne kadar mantıklı ve vicdanlı olduğunu lütfen değerlendirsinler.”

İSTANKÖY’DEN SEVGİLER GETİRDİK

Kos Belediye Başkanı Theodosis Nikitaras ise tüm içtenliğini sunduğunu ve kalbinden teşekkür ettiğini belirttiği konuşmasında, “Gerçekten çok sıcak bir karşılama, gerçekten sıcak ve içtenlikle bir dostluk ortamı var. Herkese Kos’tan merhabalar ve sevgiler getirdik. dedi.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI