Bugun...



İki yıllık evliydi, kazada eşi ölmüştü, Bensu 4 gün yaşama tutunabildi

Tatile geldikleri Ören Mahallesi yakınlarında dereye uçan otomobilde 4 gün önce eşini yitiren iki yıllık evli Bensu Keçeli’de bugün öğle saatlerinde yaşama veda etti.

facebook-paylas
Güncelleme: 11-08-2022 17:04:00 Tarih: 11-08-2022 16:04

İki yıllık evliydi, kazada eşi ölmüştü, Bensu 4 gün yaşama tutunabildi

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Ören Mahallesi’ne  Ankara’dan arkadaşları ile birlikte tatile gelen Sağlık Bakanlığı çalışanları iki yıllık evli Bensu Keçeli (31) ile eşi Çağatay Keçeli (36) 7 Ağustos 2022 tarihinde gece yarısı Ören Mahallesi yakınlarında dereye uçan otomobilde ağır yaralanmışlardı.

 

10 METRELİK UÇURUMA YUVARLANMIŞLARDI

Kazada Hollanda’dan tatile gelen Yasin Uysal’ın kullandığı otomobil 10 metrelik dere yatağına uçmuş ve hurda haline gelen otomobilde Recep Argun ile Çağatay Keçeli olay yerinde yaşamını yitirmişti. Yasin Uysal ile Bensu Keçeli ambulans ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi  yoğun bakım ünitesine kaldırılarak tedavi altına alınmışlardı.

 

Bensu Keçeli Çağatay Keçeli

 

4 GÜN SÜREN YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Kafatasında kırıklar olan, boynu kırılan, omurilik ve kürek kemikleri kırılan Bensu Keçeli tüm müdahalelere rağmen bugün öğle saatlerinde yaşamını yitirdi.

Bensu Keçeli’nin babası Veli Güzel ile annesi Satı Güzel’in büyük acı ve üzüntü içerisinde olduğu belirtildi. Bensu Keçeli’nin cenazesinin toprağa verilmek üzere Ankara’ya götürüleceği öğrenildi.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI