Bugun...



Holywood’un ünlü yıldızı George Clooney Ege’de sahte isimle tatil yaptı

Holywood’un dünyaca ünlü yıldızı George Clooney Ege’nin ortasındaki tatil cenneti Mikonos’ta çok gizli ve ciddi güvenlik önlemleri arasında sahte isim kullanarak tatil yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 29-06-2023 12:10

Holywood’un ünlü yıldızı George Clooney Ege’de sahte isimle tatil yaptı

Holywood yıldızı dünyaca ünlü sinema sanatçısı George Clooney bir grup sanatçı arkadaşı ile birlikte İsviçreli Omega saatlerinin tanıtım ve filmi için Ege’nin ortasındaki tatil cenneti Mikonos’a geldi.

 

 

SAHTE İSİMLE GELDİ, 200 KİŞİLİK ÖZEL EKİP KORUDU

Protethema.gr haber sitesinin okuyucularına duyurduğu haberde adaya sahte bir isimle elen Clooney’in Omega'nın Speedmaster saat serisinin reklam kampanyasında Koreli aktör Hyun Bin ile birlikte geldiği ve  şık bir takım elbise ve beyaz gömlek giydiği belirtildi. Clooney için onuruna verilen yemekli partide geniş güvenlik önlemleri alındı. Yaklaşık 200 kişilik köpekli özel güvenlik şirketi koruma yaptı.

 

 

DÜNYACA ÜNLÜ İSİMLER EŞLİK ETTİ

Clooney’e 41 yaşındaki aktör ve en çok The Vampire Diaries dizisindeki Stefan Salvatore rolüyle tanınan eski model Paul Wesley ile birlikte ORA KESSARIS'in başkanı ve CEO'su Vassilis Kaisaris, eşi Chara, tanınmış emlakçı Yiannis Revythis ve Mikonos belediye başkanı Konstantinos Koukas’te partiye katıldı.

Clooney’in gece boyunca  sarışın bir güzel ile sohbet ettiği görüldü.

Etkinliğe, aralarında Amerikan dergileri Vogue ve Marie Claire'in temsilcilerinin yanı sıra birçok etkileyicinin de bulunduğu dünyanın her yerinden 200 gazeteci katıldı.Clooney ve arkadaşlarının yakın adalarda tekne ile geziye çıktığı ancak kaç gün kalacakları açıklanmadı.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI