Bugun...



Haklarında 15’er yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki kişi yakalandı

Muğla’nın Bodrum ve Fethiye ilçelerinde haklarında kesinleşmiş 15’er yıl hapis cezası bulunan 2 kişi jandarma tarafından yakalandı.

facebook-paylas
Tarih: 17-06-2022 17:56

Haklarında 15’er yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki kişi yakalandı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar sonucu, hakkında “Kullanmak için uyuşturucu madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak, göçmen kaçakçılığı yapma, açıkta bırakılmış eşya hakkında hırsızlık ” olmak üzere toplam 6 ayrı suçtan 15 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan F.Ş. jandarmaların Bodrum’un Turgutreis Mahallesi’nde bir pansiyona yaptığı operasyonda yakalandı.

Fethiye ilçesinde ise bir ihbarı değerlendiren jandarma güçleri  “Açıkta bırakılan eşya hakkında hırsızlık ve uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma, sağlama” olmak üzere 2 ayrı suçtan 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan G.K. isimli şahsı Ölüdeniz Mahallesi’nde yapılan operasyon ile yakaladı.

Bodrum’da yakalanan F.Ş. ile Fethiye’de yakalanan G.K. isimli şahıslar tamamlanan adli işlemlerin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI