Bugun...



Gündoğan'da dehşet, kapıları kırıp eve girdiler, ailesinin önünde darp edip vurdular, araçlarını ateşe verdiler

Muğla’nın Bodrum ilçesinde evli ve üç çocuk babası iş insanının evini basan 4 kişi kapıları kırıp içeri girdi iş insanını çocuklarının gözü önünde darp edip pompalı tüfekle vurdu. İki aracını ateşe verip yaktı.

facebook-paylas
Güncelleme: 11-01-2021 21:18:32 Tarih: 08-01-2021 15:02

Gündoğan'da dehşet, kapıları kırıp eve girdiler, ailesinin önünde darp edip vurdular, araçlarını ateşe verdiler

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Farilya Mahallesi Yassıkaya Sokak’da bu sabaha karşı evli ve üç çocuk babası 43 yaşındaki Fehmi Erdoğan’ın evi bir grup tarafından basıldı.

ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE DARP EDİP VURDULAR

Erdoğan'ın kapısını kırıp içeri giren saldırganlar eşi ve çocuklarının önünde önce darp etti ardından pompalı tüfekle yaraladı. Daha sonra dışarı çıkan saldırganlar evin önünde park halinde duran Erdoğan'a ait bir otomobil ile bir kamyoneti ateşe verdi.

Mahalle halkının ihbarı üzerine olay yerine gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri otomobilleri söndürdü. Olay yerine gelen 112 ambulansı ile ağır yaralanan Erdoğan Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

 

YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR

 

Her iki otomobilinde tamamen yandığı olayın ardından savcılık ve jandarma soruşturma başlattı. Alacak verecek iddiası nedeniyle çıkan kavganın ardından 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Fehmi Erdoğan’ın yakını Halit D. Yaptığı açıklamada “Akrabamın evine saat 05. Gibi gelip kapıyı kırarak içeri girmişler. Önce darp etmişler ardından pompaalı tüfekle ateş ederek ağır yaralamışlar. Ardından iki otomobili yakarak kaçmışlar. Sonra da eve gitmişler, kapısını kurşunla vurmuşlar. Açılmayınca arka kapıya dayanmış. Kapıyı kırmış içeri girmişler, boğuşmuşlar. Adama kurşun sıkmışlar. Ondan sonra da arabaları yakıp kaçıp gitmişler. Akrabam şu anda yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veriyor” diye konuştu.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI