Bugun...



GÜMÜŞLÜK KOYUNBABA ALEV ALEV YANIYOR

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı turistik Mahallesi Gümüşlük ile Koyunbaba Mahallesi arasında bugün akşam saatlerinde çıkan yangın tatilcilere korku dolu anlar yaşattı.

facebook-paylas
Güncelleme: 17-07-2021 00:37:20 Tarih: 17-07-2021 00:30

GÜMÜŞLÜK KOYUNBABA ALEV ALEV YANIYOR

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gümüşlük Mahallesi ile Koyunbaba Mahallesi arasındaki bölgede  bugün saat 21.00 sıralarında önce makilik alanda çıkan ardından rüzgarın etkisi ile bozuk ormanlık alana sıçrayan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Bodrum Orman İşletme Şefliği ile Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait 14 arazöz ve yaklaşık 60 işçinin müdahale ettiği yangın sitelere yaklaşınca heyecanlı anlar yaşandı. Yangın bölgesinde jandarma geniş güvenlik önlemi aldı. Bölgede bulunan tatil siteleri işçileri ve vatandaşlar alevlerden korunmak içi bahçe hortumları ile önlem aldı. Gece yarısı saat 24.00 sıralarında rüzgarın etkisini yitirmesi ile kontrol altına alınan yangında yaklaşık 5 hektarlık alan zarar gördü.  Yangında soğutma çalışmaları devam ederken bölgede yaşayan inşaat mühendisi 38 yaşındaki Kerem İpek “Yangının nasıl çıktığını anlayamadık, önce dumanlar ardından alevler geceyi gündüz gibi yaptı. Sitelere yaklaşınca heyecan arttı, ancak itfaiye ve orman ekipleri yeterli tedbiri alınca büyük sıkıntı yaşanmadı, rüzgarda etkisini yitirince korku dolu anlar sona erdi”diye konuştu.

Jandarma yangının çıkış nedeni ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI