Bugun...



Fosseptik çukurunda 4 kişi metan gazından zehirlenerek öldü

Muğla'da hayvanlar için yaptıkları fosseptik çukuruna kalıpları sökmek için inen 4 kişi birbirini kurtarmak isterken metan gazından zehirlenerek yaşamını yitirdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 27-04-2022 23:46:05 Tarih: 27-04-2022 22:55

Fosseptik çukurunda 4 kişi metan gazından zehirlenerek öldü

Muğla’nın merkez ilçesi Menteşe’ye bağlı Kafaca köyünde akşam saatlerinde meydana gelen olayda köyde besi çiftliği bulunan 3 çocuk babası Kenan Can (43), ikişer çocuk babası Tuncay Altındal (52) ve İlkay Altındal (55) kardeşlerle iftardan sonra çiftliğe hayvanların pisliklerinin gideri için yeni yaptıkları fosseptik çukurundaki kalıpları sökmek için buluştu. Kuyuya ilk olarak Kenan Can indi.

 

BİRBİRLERİNİ KURTARMAK İÇİN İNDİLER ÖLDÜLER

Can’ın ses vermemesi üzerine Tuncay Altındal kurtarmaya indi. Onun da çıkmaması üzerine ağabeyi İlkay Altındal kuyuya indi. Can’ın ailesi, kendilerinin uzun süre gelmemesi üzerine komşularından yardım istedi. Bunun üzerine 30 yaşındaki Taner Karaçin kuyuya indi ve o da zehirlendi.Bugün saat 20.30 sıralarında meydana gelen olayda vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri yönlendirildi.

 

 

 

FOSSEPTİK ÇUKURU İŞ MAKİNALARI İLE YIKILARAK CENAZELER ALINABİLDİ

Fosseptik çukuruna inen ve çıkamayan  4 kişi, fosseptik  kepçe ile kazılarak bulundukları yerden çıkarıldı. Ambulanslarla Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan 4 kişiden kurtulan olmadı. Ölenlerin yakınları ve köylüler hastane önünde feryat etti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

Tuncay Altındal

 

İlkay Altındal

 

Taner karaçin

 

 

Kenan Can




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI